3 månader sedan boklanseringen och..

Vad tiden går fort! Idag är det exakt tre månader sedan min bok lanserades. Jag bokstavligen älskar uppföljning. Att summera för att utvärdera hur det har gått. Jag brukar utvärdera det mesta. Så idag gjorde jag det med boken. Och sedan tänkte att ni kanske också ville veta? I så fall kommer det en liten uppsummering här:

”Förvara smart” har sedan lanseringen lyckats hålla sig på Adlibris och Bokus Hem & Trädgårds topplistor (även om det är en hård fight med trådgårdsböckerna så här års:) ! Men mest är jag glad över all den fantastiska feedback jag har fått från er om hur ni tycker att boken har hjälpt er att organisera era hem. Det är verkligen det bästa betyget. Att den har varit till nytta – och förhoppningsvis även nöje:) Och så har jag fått se många fina bilder på boken när ni har lagt upp dem på Instagram och delat med er. Det är så fantastiskt kul att se och läsa vad ni tyckte om den. Här kommer ett litet collage av några av bilderna som tack till er för detta!

Och försäljningsmässigt då? Jo, första upplagan är nästan utsåld så snart ska det tryckas en ny! Detta ska jag fira:)

Kram!

Paulina

PS. I morgon kommer det att hända saker med bloggens utseende. Om allt går vägen. Så det vågar jag nästan inte skriva.. Men jag hoppas och håller tummarna… Ska bli så spännande att höra vad ni tycker!

3 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!