Förvara pixiböcker i CD-fodral

Ett litet tips för er som har pixiböcker eller andra småböcker och undrar hur ni ska förvara dessa. Lägg dem i gamla CD fodral:)

förvaring av Pixie böcker i CD-fodral

Foto: Ulf Huett. Från boken ”Förvara smart – organisera ditt hem”

Detta tips fick jag från Anna för något år sedan. Det är för övrigt ett jättebra exempel på att utgå ifrån funktionen på det du har hemma. Dessutom har du här möjlighet att återanvända sådant som du kanske inte lägre nyttjar  – för de flesta av oss streamar väl musik nu för tiden? Det gör i alla fall jag, så jag blev superglad när jag upptäckte att jag kunde använda mina gamla men mycket vackra CD fodral, som jag köpte i Vietnam en gång i tiden. I övrigt så är denna förvaringslösning portabel och därmed bra reseförvaring om man ändå vill ta med sig lite böcker till barnen. Vi tar alltid med oss detta DC-fodral med pixiböcker i när vi reser.

/Paulina

11 Kommentarer
  1. Lilli says:

    Här kommer ett tips vad man kan använda tomma cd fodral i plast till. Gör dem till ett inbjudningskort, rita av en cd skiva på ett fint lite tjockare papper eller tunnare kartong. Skriv inbjudan på ” skivan ” På själva fodralet sätter man in en fin bild eller kort som förknippas med bjudningen.. Extra fyndigt blir det så klart om man bjuder in till kräftskiva. Detta hör så klart inte ihop med förvaring….men cd fodralen kommer till användning.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!