Intervju i Expressens Leva & Bo

Sen på det igen, men i Expressens Leva och Bo, som finns i butikerna sista dagen idag, finns det en intervju med mig under temat ”Nyfiken på”. Den handlar faktiskt både om förvaring och inredning, som jag vanligtvis inte brukar prata så mycket om, men nu svarade jag på de frågor som jag fick:) Leva & Bo ville veta varför förvaring är viktigt, hur jag skulle beskriva min inredningsstil, var man ska börja när hemmet är i totalt kaos, mitt bästa förvaringstips, strategi för vårstädning, vad jag inspireras av om min favoritplats hemma.

Jag kom inte på någon bra inspirationskälla när jag svarade på den frågan. Jag har ju mitt Instagram flöde, men det är ju inte så mycket förvaring där. Sedan är det Pinterest, men för att vara ärlig så önskar jag att jag tittade mer där. Och de två uppgav jag. Men när jag tänkte efter så utgår jag i mångt och mycket från mig själv och mina utmaningar. Och främst så utgår jag faktiskt från era önskningar och behov. Det ni frågar eller tipsar om. Vi har ju en community och berikar varandra. Och jag får feedback på vad jag gör och då utvecklas jag och kommer på nya saker. Och det är ju alldeles, alldeles underbart. Kanske inte det vanliga sättet att få idéer men det funkar för mig och förhoppningsvis även för er:) Så vid närmare eftertanke så har jag grymma inspirationskällor!

Vill ni läsa hela intervjun, så hoppas jag att magasinet finns kvar. Omslaget ser i så fall ut så här:

Omslag Expressen Leva & Bo

Och intervjun så på sidan 12 så här:

Paulina Draganja Förvaringsdrottningen i Expressens Leva och Bo

Jag delar uppslaget med dansbandsstjärnor:) ”Rätt förvaring ger gladare liv” lyder rubriken:).  Och med detta vill jag önska er en riktig skön helg!

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!