Organiserade hallen i Äntligen Hemma ikväll!

Då var det äntligen dags att se sig själv i Äntligen Hemma. Alltid lika läskigt att se sig själv i TV faktiskt. Men Viktor tyckte att det var kul:) Fast han var mest imponerad över Martin… För er som missade det men ändå vill se så finns det på TV4 Play.

Förvaringsdrottningen Paulina Draganja i Äntligen Hemma

När ni skapar förvaring i hallen – eller var det nu är någonstans – tänk på era egna behov. Jessica, som äger huset vi filmade i, hade en klar bild över vad som inte fungerade. Hon ville ha en sittplats, ville slippa högarna av papper och tidningar som hamnade i trappan och ville ha bra förvaring i barnens höjd. Och så ville hon ha en spegel som hon kunde spegla sig i innan hon lämnade huset – vilket hon också fick – där högarna med jackorna hängde innan. Men det kom dessvärre inte med på bild. Hon fick så klart i uppgift att också rensa och ta bort saker som inte var i säsong:)

Jag är faktiskt riktigt nöjd med hur det blev. Men vad tyckte ni? Något jag ska tänka på framöver?

/Paulina

48 Kommentarer
 1. Bettan says:

  Hej!
  Jättefint och bra på alla sätt, älskar också sådana korgar och flexibla system man kan ändra allteftersom barnen växer. Men fungerar det för treåringar att hänga på galgar, behöver inte de krokar om de ska hänga själva?

  Svara
 2. Linda says:

  Grattis! Det var jätteroligt att se dig på tv, hoppas du får vara med fler gånger eller som ett stående inslag! Hallen blev jättefin. 🙂 Kram

  Svara
 3. Nina says:

  Åh måste kolla! Jag älskar smarta hallar

  Jag har tänkt få in barnens leksaker som inte används så ofta tex extra räksbitar till briotåget i en bokhylla i vardagsrummet och hade tänkt mig något färgglatt men jag hittar inget bra. Eftersom barnen är små så får det inte vara för stora behållare så att barnen klarar att ta fram dem själva. Mjuka behållare är också bra så att de inte gör märken i golvet. Jag hade tänkt mig flätade korgar men jag hittar inga i andra färger än svart eller vitt och det tycker jag är lite tråkigt. Har du några tips?

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Nina, det finns tygkorgar också om du letar efter mindre, bland annat på IKEA. Sedan finns det även korgar gjorda av papper på Granit, men de är inte så färglada. Och så har du fyrkantiga korgar av tyg från IKEA – de är färglada men lite större.. Jag råder dig att googla runt helt enkelt.. Åhléns har lite sådant då och då och även Lagerhaus. Lycka till!

   Svara
 4. Liselott says:

  Så kreativ och inspirerande du är!! Och naturlig , inte tillgjort som det ofta blir i tv. Fler jordnära tips från dig till resten av husets alla vrår önskar jag mig via tv! Eget tv-program skulle du ha! Har följt din blogg i flera år och kan inte få för mycket ….
  Har en fundering kring almanackor/ planeringswhitboard. Hur ska man tänka? Jag har en filofaxA5 i handväskan alltid med mig med hela livet i. Sen ska det finnas familjens gemensamma, skjutsa, köra hämta ridning ….och dessutom har min man och jag eget företag med anställda och Office där det också måste planeras, och då kan ju inte den almanackan bara helt ”frigående” för det gäller ju att veta barnens lovdagarna osv när man ska fixa jobbets dag. Och till slut står allt överallt och det blir bara grötigt……suck!
  Snälla Paulina hjälp mig!
  Tack för din blogg!

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Verkligen tusen tack, Liselott! Och så kul att du har följt bloggen så länge och gillar den så mycket! Det var en stor fråga som du hade. Jag får lösa det i ett inlägg känner jag. Hoppas att det är OK med dig och att jag får citera dig.

   Svara
 5. Anita says:

  Du var toppenbra i Äntligen Hemma! Där vill vi ha dig! Som sagt, skulle vilja sett dig lite längre stund. Det gick väldigt snabbt! Hur kom belysningen dit bakom draperiet? Det fick man inte se.

  Glada hälsningar
  Anita

  Svara
 6. Jenny says:

  Hej!
  Det var en fantastisk smart hall-lösning du gjorde i äntligen hemma!
  Kan dock inte sluta tänka på din fina tröja, vart har du köpt den någonstans?

  Ser fram emot att se mer smarta förvaringsförslag från dig 🙂

  Positiva hälsningar
  Jenny

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Tack så mycket, Jenny! Ja, det var ett väldigt roligt uppdrag och förutsättningar för att skapa bra lösningar! Kul att du vill se mer av mig och smarta förvaringslösningar! Tröjan kommer från Oasis men den är inte köpt i år så jag tror dessvärre inte att den finns kvar i butikerna..

   Svara
 7. Madeleine says:

  Tack för en otroligt kvalitativ blogg! Hittade den igår och har sträckläst sedan dess…. 😀 Jag undrar om din bok redan finns som e-bok någonstans eller om det är på kommande? Tar emot att köpa fler fysiska böcker, när man redan färdigt har en hel flyttlåda med böcker att göra sig av med… 🙂

  Svara
 8. Denise says:

  Riktigt skönt att höra att man ska ha en skål/likande för det där småplocket. Har själv en liten låda där allt som finns i fickorna hamnar. Har du nått bra tips på förvaring för solglasögon? Just nu ligger dom lite huller om buller på en alldeles för smal hylla, och ja man kanske inte behöver ha alla framme/tillgängliga men det är ju kul att byta:) Och en liten extra fråga, vart kommer tröjan i från? Blev jättekär i den 🙂

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Absolut, det har jag, Denise. Har bloggat om det tidigare. Skriv in ”glasögon” i sökfältet på bloggen så kommer det upp några förslag. Håller med om att det är en utmaning! Tröjan kommer från Oasis men den är faktiskt inte ny utan en favorit som jag har, så jag tror inte att just den finns kvar.. men om du gillade stilen så finns det ju andra liknande så klart. Kul att du gillade den!

   Svara
   • Denise says:

    Aa men toppen. Har ju en sådan där Ikea ”hängare” som i sista bilden på översta inlägget liggandes extra här hemma. den får åka upp på en vägg. Tack!
    Okej, jag får kika runt lite i tröjdjungeln.
    Tack för svar!

 9. Torild says:

  Va roligt att få se dig in action! Brukar läsa din blogg. Av en ren slump började jag titta på programmet I går. Så himla roligt att du var med! Hoppas på manga fler inslag med dig! 🙂

  Svara
 10. Maria says:

  Jättebra inslag och snyggt blev det! Jag är extra glad över draperiet som kom upp till slut 🙂 Som dammallergiker och mamma till barn med astma funkar inte öppen förvaring särskilt bra hos oss. Det skulle jag annars önska också som tips till barnrum – hur man får det funktionellt och fint utan att använda öppna hyllor och korgar utan lock.

  Svara
 11. Victoria Bergman says:

  Det där gjorde du kanonbra! Så söt och duktig du är! Hoppas att du blir ett stående inslag i Äntligen hemma. Du passar in där! ????

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Bra fråga, Jill! Fick samma fråga på Facebook:) Jo, varken cyklarna eller barnvagnarna brukade stå i hallen utan utanför ytterdörren under tak. Dock hade de värsta byggarbetsplatsen där så därför hamnade barnvagnen och cyklarna inomhus. Brukar själv reta mig på när saker och ting bara försvinner och så kallar man det för ordning, men det är så det förhöll sig i detta fall:)

   Svara
   • Jill says:

    Okej, trodde du kommit på en superbra lösning på var man kan ställa barnvagnen men glömt säga det! Haha.. Men då hade dom ju en lösning redan. Nä jag får nog möblera om i garaget och ställa vår vagn där.

    Hoppas du får mer tv tid! Annars tycker jag du ska börja videoblogga 🙂

 12. Lilli says:

  Toppen bra Paulina ….tror och hoppas på att det blir fler heminredningsprogram som får upp ögonen på dej efter detta program.

  Svara
 13. Kattis says:

  Hej!
  Har just hittat till din blogg – inte en minut försent! ???? Jag undrar om du skrivit något inlägg angående inbyggt förråd under trappa? Jag behöver inspiration!!!! ????

  Svara
 14. Anna says:

  Bra jobbat!!!???? Va fint det blev???????? smart med hängarna i olika höjder och avdelarna till backarna! Blev lite avis på all skoförvaring…måste kanske organisera om lite…igen! Håller med Josefin, hade gärna sett mer av dig!

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Roligt att du tycker det Anna! Och kul att ni hade velat se mer! Ja, jag kan ju prata om förvaring precis hur mycket som helst:) Hoppas bara ingen tyckte att jag gjorde mig lustig över hur det var i Jessicas hall. Hon satt faktiskt på övervåningen och hörde allt och tyckte att vi var roliga.. 🙂

   Svara
   • Anna says:

    Jag tror vi alla känner igen oss i att hitta saker i hallen som inte hör hemma där, så det var bara roligt att du hittade kupévärmaren???? En programidé vore ju att du gjorde om/ organiserade om olika sorters rum i huset..det vore kul att se. Du kan väl tipsa äntligen hemma!???? tack igen för inspiration!

 15. BrittMarie says:

  Superkul att få se dig göra fint i hallen. Ännu en framgång för dig. Stort grattis. Hoppas det kommer mera! ????????????

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!