Förvaringsdrottningen + Äntligen Hemma = sant

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om att ta ut segern i förskott. Jag kunde inte berätta vad det gällde, men bestämde mig för att fira ändå att det skulle gå vägen. Och det har det gjort! Vad jag inte kunde berätta då, men som jag kan berätta nu, är att jag den 12:e april kommer att vara med i Äntligen Hemma som gästinredare och förvaringsexpert. Jag kommer att inreda och skapa bra förvaring i hallen hos Jessica, en cool tvåbarnsmamma. Hennes hall var verkligen en stor förvaringsutmaning. Jag gick igenom hennes behov och skapade förvaringslösningar anpassade efter hennes och hennes familjs behov. Och vilken skillnad det blev! Det måste ni bara se. Igår såg det ut så här när Äntligen Hemma presenterade nästa veckans avsnitt:
Förvaringsnörd

Yes. Då fick man det sagt hela svenska folket… Det var i alla fall otroligt kul att göra inslaget. Gänget bakom kameran är verkligen helt fantastiska. Seriöst. Så mycket värme, pepp och skratt.

Som sagt – tisdagen den 12:e april kl. 20.00 kommer det att sändas. Ska bli kul att höra vad ni tycker om det!

Kram

Paulina

20 Kommentarer
   • Maria says:

    Så bra! Blev otålig över att inte få se hela inslaget på en gång, men det är ju inte ditt fel! Haha! Mkt bra jobbat och så kul och se dig ”in action”. Hoppas som många andra på fler inslag. Tills dess fortsätter jag inspireras här och bläddrar på i boken…. Kram Maria

 1. Maria says:

  Tjohoooo! Såg inslaget på tv och satte klockan att ringa så jag inte missar! Min man skrattade åt mig och undrade om du är min nya hissad? Eehh….JA såklart!!! 😉
  HEJA dig! Kram Maria

  Svara
 2. BrittMarie says:

  Hej Paulina!
  Jag är inte ett dugg förvånad att du ska medverka i ”Äntligen hemma”. Det var på tiden att du får visa all din kunskap och kreativitet. STORT grattis och lycka till. Vem vet var det slutar!
  Kram från BrittMarie????????????

  Svara
 3. Sofia says:

  Wow. Grattis vad kul. Bor i Spanien men har faktiskt svensk TV och ska definitivt försöka titta på det. Keep up the good work! Du kommer att gå långt. Det här är bara en början. 🙂

  Svara
 4. gustafssonspia says:

  Det är ju jättekul ju! Härligt att se din framgång och passion. Jag kommer sitta bänkad framför tv:n Kraaaam Pia

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!