Mina förvaringstips i Expressens Leva & Bo

Jag lovade att bli lite snabbare om att tipsa om min medverkan i magasin, men har inte lyckats helt denna gång heller…  Jag är i alla fall med i Expressens Leva & Bo, som anlände till butikerna i lördags och kommer att säljas fram till den 4:e mars – så det är några dagar kvar!

Intervjun ser ut så här:

Förvaringsdrottningen Leva & Bo intervju

 

Det handlar om hur jag blev en förvaringsnörd (datorn rödmarkerar ordet…), hur du organiserar sitt hem på bästa sätt, vilket rum det är viktigast att ha ordning i, varför du ska ha ordning, mitt bästa tips för hallen och hur du gör när du lever med en slarvig person. Och så påpekar jag som vanligt (för det tål att påpekas): bra förvaring är bra för miljön, plånboken och gör dig mindre irriterad”.

På torsdag är jag med i Nordegren & Epstein i P1. Programmet sänds 15.04 -15.45, och jag kommer att diskutera ordning och reda med en feng shui konsult någon gång under den tiden. Kan bli spännande detta, eller vad säger ni? Hoppas att ni lyssnar!

Det var väl allt för den här gången:)

/Paulina

4 Kommentarer
  1. Anonym says:

    Såg precis inslaget om Tilde de Paulas låda. Precis vad jag behöver här hemma. Vilket bra tänk????har lite ork men ska försöka hitta mer

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!