”Förvara smart – organisera ditt hem” på topplistan och i skyltfönstret hos AdLibris

Snart kommer Jante att slå mig hårt. Men jag är så lycklig över detta så jag tar väl den smällen. Gick förbi AdLibris butik igår och såg detta i skyltfönstret:

Förvara smart - organisera ditt hem Adlibris

Och så här såg det ut inne i butiken, i deras topplista-hylla:

Förvara smart - organisera ditt hem topplista AdLibris

Plats nummer 8 ligger jag på:) Helt underbart att boken har legat på AdLibris topplista ända sedan lanseringen (och även på Bokus för den delen).

Och när jag skriver gång på gång att jag är så tacksam för detta så menar jag verkligen det. Verkligen. Jag har kämpat hårt för det och jag tar ingenting för givet. Trodde aldrig något sådant kunde hända mig när jag kom hit som 11-årig flykting med riktigt dåligt självförtroende. Att jag skulle skriva en bok på det nya språket jag inte förstod något av och tyckte var så svårt att uttala. Kanske därför jag verkligen uppskattar saker så. Det känns även skönt att alla dessa timmar – kvällar och nätter jag har suttit med bloggen har burit en sådan frukt – förutom allt feedback från er som är belöning i sig. Och det är jag också verkligen tacksam för. Och så all feedback på boken. När jag får läsa att ni springer hem som ett barn för att ni tror att den ligger i brevlådan. Eller att ni har fått den i födelsedags – eller Alla Hjärtans Dag present. Vilken ära för mig! Eller att den har hjälpt er att bli mer organiserade. Jag ville verkligen hjälpa och inspirera med boken och det verkar jag ha lyckats med. Det känns helt fantastiskt.

/Paulina

18 Kommentarer
 1. Magdalena says:

  Tycker du ska strunta i Jante totalt! Du är jätteduktig på det du gör och det är inte ett dugg konstigt att du har lyckats så bra. Jag ska skaffa boken idag. Och en vän som nyss fyllt år och snart ska flytta till hus ska få en kopia också.

  Svara
 2. Evelina says:

  Hej Paulina! Hittade din blogg i somras när jag letade efter smarta sätt att organisera och förvara lego till sonen och har följt din blogg sen dess. Önskade mig din bok i julklapp och fick den av sambon :). Har nu en 3 månaders liten kille och en sexårig och nu måste saker verkligen ha en plats för det finns inte tid att leta! Och med din blogg och bok är det äntligen kul att ordna förvaringen (och vanorna!) och jag ser en utmaning i att rensa ut och organisera om nu med dina bra verktyg. Det är så inspirerande! Ser fram emot på kvällen när pojkarna somnat få läsa din bok och planera hur jag ska strukturera hemmet! Framförallt tipsen om kläder dvs att ta rätt beslut för vad som ska köpas och förvaras i garderoben, det finns allt för mycket kläder som inte används. Vad gjorde jag före jag hittade din blogg och nu din bok? Ser framemot mer!

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Tack så väldigt mycket för din kommentar, Evelina! Så otroligt kul och hedrande att höra att du önskade dig boken som present! Väldigt roligt att höra att du känner att du nu har fått verktyg att organisera hemma hos dig – då har jag lyckats. Tack för att du hörde av dig och delade med dig av detta. Och klart att det kommer mer!:)

   Svara
 3. Maria says:

  Mitt exemplar är på väg från adlibris! Ser fram emot att läsa den och fortsätta vår storrensning här hemma hela sportlovet (som för oss är nästa vecka). Njuter så av att få ordning och reda!

  Svara
 4. Liz says:

  Åh, var så länge sedan jag läste bloggen! Stort grattis till boken! Strunta i Jante 🙂 Nu måste jag skriva upp din bok på min ”att köpa” – lista 🙂

  Svara
 5. BrittMarie says:

  Jag förstår att du är tacksam för den superduper fina boken. Du är värd all beundran!
  Vårliga och varma hälsningar från Skåne.????

  Svara
 6. Inga Alfons says:

  Jag köpte boken nyligen och har den som kvällslitteratur bla och den har gett mig massor med energi att röja och rensa i mitt hem. Tack så mycket!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!