Smarta förvaringstips på Slarvighetens dag

Idag är det inte vilken dag som helst – idag är det Slarvighetens dag:)  I samarbete med Skanska Nya Hem tipsar jag om tre enkla saker som kommer hjälpa dig på traven att bli mindre slarvig. Filmerna nedan visar steg-för-steg hur du går till väga.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qqNXsQ7JLBQ&w=854&h=480]

Det första tipset handlar om att dela upp din trådback eller låda med hjälp av lådavdelare eller lådinsatser så att du enkelt kan hålla ordning på dina underkläder. En vanlig kartong kan också funka som lådavdelare – bara måtten stämmer. Vad gäller bh:er så ska de inte vikas utan helst läggas såsom i filmen så att kuporna inte blir förstörda. Så avse just så mycket plats åt dem som hela deras bredd och lägg dem efter varandra.

Det andra tipset är att även använda sig av sidorna på trådbackar eller sidan av garderoben till att hänga krokar på. Då nyttjas ytan mer optimalt, det blir lättare att hitta bland accessoarer såsom skärp eller sjalar och dessa förblir släta och fina.

Tredje tipset är att rulla dina lakan med örngott i. På så sätt har du allt samlat när du ska bädda och slipper leta efter matchande örngott – sparar tid och irritation. Smart va?:)

Man kan tycka att slarvighet är ett karaktärsdrag. Men har du ordning och reda så blir du mindre slarvig.

Ha en riktig skön lördag!

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!