”Förvara smart” på gavelplats på Akademibokhandeln

Jag vet. Många inlägg om boken. Men det här har verkligen varit min målbild: att se min bok på gavelplats i en bokhandel. Trodde i och för sig inte att det skulle hända, men här är den bilden!

Förvara smart gavelplats Akademibokhandeln

Jag fick den av en kompis som såg tog bilden på Akademibokhandeln i Ringen Centrum, på Södermalm i Stockholm. Måste åka dit och se det med egna ögon. Och när jag ändå håller på och skriver detta, så vill jag passa på att tacka alla er som just tar bilder på boken och taggar mig på Instagram eller lägger upp den på Facebook. Det är helt underbart att se!

/Paulina

25 Kommentarer
 1. Katarina says:

  Själv köper jag inte böcker numera, men den här blev jag förstås lite intresserad av, är nyfiken på vad den kan innehålla som inte redan finns på din ultimata blogg. Surfade in på mitt biblioteks hemsida, och hittade den där. Ärligt talat blev jag lite förvånad för jag har inte tänkt på att de har den typer av böcker, jag lånar ju bara deckare och skönlitteratur. Nu har jag köplats nr 25 för att få låna den!

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Ja! Å vad kul att höra, Katarina! Boken ger möjlighet att strukturera upp innehållet på ett annat sätt och att leverera en helhet så att säga. Sättet att skriva skiljer sig också från bloggen, men fantastiskt att höra att du tycker att den är ultimat! Hoppas att du hör av dig igen och berättar vad du tyckte om boken!

   Svara
   • Louise says:

    Japp, nyhetsmailet. ”Förvara rätt & andra spännande nyheter” var rubriken 🙂

    ”Var sak på sin plats!

    Ett välorganiserat hem är vackert, trivsamt och avkopplande att komma hem till. Att kunna hitta bland sina saker ger självförtroende och tillfredsställelse – och minskar konflikterna hemma. Men hur skapar man en fungerande ordning?
    Paulina Draganja, känd som Förvaringsdrottningen, har svaret!”

 2. Käthe says:

  Vilken stilig plats! Grattis Paulina!

  Jag har en fråga ang en större plastlåda (genomskinlig) som du visade i ett inslag på tv (TV4?) Den var avsedd för kylskåpet och förvaring av smör och pålägg. Jag använder lådor för pålägg respektive ost var för sig, men jag gillar idén med allt i ett inkl smöret och har letat runt på div ställen (Åhléns, Muji, Lagerhaus utan att hitta nåt liknande, men nu ger jag upp och frågar dig. …) Det kanske var ett gammalt inslag, minns inte när och var jag såg det och hittar det inte nu.)
  = Var kommer lådan ifrån?

  Bästa helg-sningar!

  Käthe

  Svara
  • Linn says:

   Måste tipsa om en toppenbra o snygg låda i genomskinlig plast från IKEA, godmorgon, som är perfekt att ha till smör o pålägg ihttp://m.ikea.com/se/sv/catalog/products/art/70177477/ . Jag har även en likadan till servettförvaring i köksskåpet. Den kommer i ett set med en stor och fyra mindre, de mindre är toppen i badrummet eller för att ställa exempelvis senap o majonnästuber i kylskåpsdörren. Hela setet går på 129 kr! Tips tips tips!

   Svara
 3. Matilda says:

  Åh vad roligt! Bra att ha en sådan målbild.
  Min bok idag och jag bläddrade i den medan jag lagade kvällsmat. Min snart 8 åriga son kom och bläddrade lite och utbrast ”Det här var en himla inspirerande och finurlig bok!” Ja han är lite lillgammal, men ta åt dig att du även inspirerar dom yngre ????

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!