Releasemingel och ett stort tack till er!

Det är så viktigt att fira för att liksom stanna upp och låta vissa saker sjunka in. Vad gäller boken behövde jag verkligen en sådan avstamp. I torsdags var det äntligen dags för releasemingel för boken. Önskar att alla ni som läser bloggen kunde ha varit där och firat med mig, så därför ska jag försöka att återskapa kvällen så gott det går så att ni ändå kan ta del av den här. Och ni som inte är intresserade av det, scrolla ner så att ni får läsa tacket till er!

Vi var över femtio personer som samlades i Bonniers fantastiska ljusgård på Sveavägen i Stockholm. Å vad underbart det var att fira med bubbel och snittar och prata om boken. Först presenterades maten, gjord av Susanna Bill, bronsmedaljör i Sveriges Mästerkock 2013. Sedan var det förlagschefen Annelie som presenterade boken och berättade om vårt samarbete. Min man filmade detta från en Iphone, så kvalitén på filmen är inte den bästa. Dessutom satt min son bredvid och ville gärna ta över, därav lite skakningar i bilden ifall ni undrar.. Det var väl en bra marknadsföring av detta, eller vad säger ni?:) Kommer här i alla fall:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pMBLvv-YQTI]
Därefter hade redaktören Eva och jag en dialog om bokens innehåll och om varför förvaring är så viktig och berör så många. Jag gav några organisations- och förvaringstips och och så fick jag äntligen tacka alla för det fina samarbetet.
Efter talet var det dags för boksigneringar.

Boksignering Paulina Draganja

Viktor gick under tiden fram till mig och så följande:

Viktor: Mamma, jag tycket synd om dig.

Jag: Varför tycker du synd om mig?

Viktor: För att du får skriva i så många böcker.

Jag: Men jag tycker att det är kul!

Viktor: Jag tycker fortfarande synd om dig.

Ja, man kan ju uppfatta saker olika.. Att få tacka kändes i vilket fall som den absolut viktigaste punkten på kvällen. Och jag är så oerhört tacksam. Och så glad över att samarbetet med förlaget, där jag har fått fria händer att skapa min bok, hängivna personer att arbeta med och massor med stöd. Det har verkligen betytt mycket för hur boken blev till slut.

Sist men absolut inte minst så vill jag rikta ett stort tack till er som följer bloggen. Utan er skulle det aldrig att bli någon bok. Det är ren och skär fakta och jag är så oerhört tacksam för det och värdesätter det enormt. Tack för all pepp och stöd. Jag får så mycket från er som gör att jag mer än gärna sitter i timmar framför datorn, delar med mig av tips eller skapar veckans uppdrag. Ni ger så mycket feedback som blir mitt bränsle framåt. För att visa min tacksamhet har jag valt två stycken följare som jag vill skicka ett signerat ex av boken till – en som jag får så oerhört mycket stöd från både på Instagram, Twitter och Facebook, och en som har varit en trogen följare sedan länge:  Günter Sand och Susanne Thor. Maila mig era adresser så får ni ”Förvara smart – organisera ditt hem” skickad till er!

Det har sannerligen varit en intensiv och händelserik vecka. Min köksbänk ser ut så här just nu, så det blir nog ingen matlagning de närmaste dagarna..

Release Förvara smart - organisera ditt hem

De här blommorna är också till er! Nu längtar jag att ta tag i veckans uppdrag. Ni får den i morgon bitti:)

Stor kram!

/Paulina

11 Kommentarer
 1. Rebecca says:

  Stort grattis!!! Och tack för en underbar bok som jag redan slukat från pärm till pärm som en hungrig varg! Nu ska den få hjälpa mig strukturera upp hela huset då vi snart planerar att inreda övervåningen på våran 1 1/2 -plans villa och då får en chans att ”starta om” förvaringen i huset!

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Så otroligt kul att höra Rebecca! Att få en sådan fin feedback på boken känns verkligen helt fantastiskt. Tusen tack för det! Och stort lycka till med den nya förvaringen i huset! Hör gärna av dig och berätta hur det går! Kram

   Svara
 2. BrittMarie says:

  Grattis än en gång. Oj oj vilken härlig köksbänk med diverse ”gotter”. Njut nu riktigt länge.
  Kram/BrittMarie????

  Svara
 3. Nickan says:

  Vilken upplevelse! Nu blev jag riktigt sugen på att bruka allvar av min dröm av att nångång skriva en bok. Grattis igen!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!