En film med tips från boken Förvara smart

Idag skickades ”Förvara smart – organisera ditt hem” iväg till bokhandlare runt om i Sverige! Det känns fantastiskt kul att den snart ska nå läsare. Det ska bli spännande att höra vad ni tycker om den.

Den ska packas upp och bör finnas att köpa i den fysiska bokhandeln inom någon dag;) ( I näthandeln finns den också så klart) Här kommer en kort film vi spelade in för att marknadsföra den – med tre smarta förvaringstips från boken: hur du rullar lakan, fixar sladdstrul och effektiviserar frukosten!

Och de här fick jag för någon dag sedan. Kändes ganska overkligt när man öppnade lådorna kan jag säga. Men nu vet jag att boken finns på riktigt:)

Förvara smart - organisera ditt hem

/Paulina

PS. Om du vill läsa pressmeddelandet, som berättar lite mer om boken.

11 Kommentarer
 1. Sara says:

  Wow fick hem din bok idag. Gillade den otroligt mycket. Men det jag saknar i boken är inköpsställen på alla smarta förvaringsaker du använt dig utav på bilderna. Ögnat igenom hela boken och känner mig faktiskt nästan lite snuvad på konfekten efter jag stängt boken. Jag har inte läst igenom hela nej, nej. Jag kanske har råkat missa den? Listan med inköpsställen. Eller har du den listan någon annan stans möjligtvis?
  Kram sara

  Svara
 2. BrittMarie says:

  Grattis till boksläppet Paulina!
  Min man har beställt boken till mig. Födelsedagspresent till nästa vecka. Meeeeeen kan jag hålla mig till nästa vecka? Neeeej neejj, måste nog smygtitta. Jag vet hur, jag hämtar posten. Bra va!
  Kram/BrittMarie

  Svara
 3. Hege says:

  Hurra – den kom med posten i dag. Vad FIN den är, och vad stolt du måste vara!

  Den är så vacker att man häpnar, lay-outen är fantastisk inbjudande och den känns seriös och inte ”billig”, om du förstår vad jag menar. Det här är en bok man kan ha liggande framme (och BÖR ha liggande framme, förvaring är vår tids Never Ending Story… 😉 )

  Grattis, Paulina! 🙂

  Svara
 4. Nickan says:

  Roligt att boken är här! Jag gick just in och reserverade den på bibblan, ska bli kul att läsa! Bra tips där, att rulla in örngottet var ju rätt genialt, varför har man inte gjort så??.???? Påläggslåda oxå bra grej! har en bricka jag men ska fundera på om en låda eller korg är smartare, det är lite vobbligt ibland faktiskt.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!