Röj och rensa bland barnprylarna & tävling om boken i Vi Föräldrar

I senaste numret av Vi Föräldrar (nr 2, 2016), som är ute i butikerna nu, har jag fått nöjet att ge förvarings-, ordnings – och rensningstips för barnrummet.

Omslag Vi Föräldrar nr2 2016

Det är fyra sidors reportage, som handlar om hur du skapar ordning bland barnprylar, hur du får till ett bra system för att kontinuerligt rensa bland barnkläderna, vad du ska rensa samt spara bland barnens teckningar och prylar, vad som är bäst att sälja och när samt vikten av familjeråd och ordningsfrågor på dessa.

Röj och rensa barnprylarOch vill ni vinna min nya bok ”Förvara smart – organisera ditt hem, så har Vi Föräldrar en tävling om 5 exemplar som kan vinnas genom att mejla bästa ordning & reda tips. Närmare info i tidningen.

Organisera barnrum Vi Föräldrar

Ja, det var väl en sammanfattning av det hela:) Ha en underbar helg!

/Paulina

4 Kommentarer
 1. Elin Khokhar says:

  Hej!
  Detta reportaget fick mig att köpa din bok som jag nu nästan läst från pärm till pärm. Jag är rädd att vi får nästan full pott på testet om vi har för mycket grejer, först flytt några gånger och sen barn och så har vi inte kommit ikapp, men nu är ändringens tid här!
  Börjat smått med 2 vakuumpåsar till sommarens barnkläder och en till urvuxna.
  Har du något bra tips på hur man kan förvara utväxta barnskor smart, i väntan på att syskonen växer till sig. Låna ut är inte helt fel, å andra sidan slits älsklingsskor mycket, så en praktisk förvaring behövs nog också.

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Så otroligt kul at höra att du gillade reportaget och köpte boken, Elin! Du kan förvara barnskor i vanliga flyttkartonger om du vill. Är du rädd för lukten så kan du alltid lägga dem i vakuumpåsar. Du kan naturligtvis också lägga dem i skokartonger eller stapelbara lådor. Det är vad som funkar bäst för er och era utrymmen.. Stort lycka till på din organiseringsresa och hoppas att du gillar boken!

   Svara
 2. Händelsevis says:

  Så fint reportage!
  Tycker det är svårt med barnprylarna, det känns så mycket som hans grejer. Även om han inte använder allt har han koll på vad han har och frågar ibland efter saker jag inte sett bli lekta med på många månader…

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!