Enkla steg till organiserat skrivbord – Lagerhaus inspirationssajt

Det finns få saker som ger så mycket tillfredsställelse på så kort tid. Jag pratar om att rensa skrivbordet så klart:) Lagerhaus har bett mig att ge lite tips på hur man organiserar skrivbordet på bästa sätt.

Intervju Lagerhaus organiserat skrivbord

I intervjun ger jag bland annat tips på hur man enkelt håller reda på viktiga papper och undviker pappershögar, vad man behöver för att få till ett organiserat skrivbord, vad som bör stå framme och inte, mina topp 3 organiseringstips och mina skrivbordsfavoriter från Lagerhaus.

/Paulina

PS. Hur man går till väga för att bli av med pappershögen handlade i övrigt senaste veckans uppdrag för er som har missat det. Några dagar kvar på det innan det är dags för ett nytt:)

4 Kommentarer
  1. margreth carlsson says:

    Hej!Idag har jag varit på Lagerhaus och gjort inköp till mitt skrivbord. Sätter igång i morgon och fixar det. Ska bli roligt, tycker jag. Hälsningar Maggi

    Svara
  2. Lilli says:

    Så bra med förvaringstips från Lagerhaus….har aldrig tänkt på att dom har sådana saker….är så glad att jag hittade till din blogg och att få hjälp med att få ordning på mitt hem.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!