Vinnaren i Elfa tävlingen är korad!

Tack till er alla som har deltagit i Elfa tävlingen via Facebook och Instagram, där man kunde vinna produkter från Elfa och ett hembesök och konsultation från mig. Vi har fått in många bra bidrag med bra utmaningar, så det har verkligen inte varit lätt att välja en vinnare. Men efter lite diskussioner har vi kommit överens om en vinnare, där vi tror att Elfas lösning kommer att bidra till att göra en tvättstuga mer funktionell och anpassad både för tvätt och förvaring av bebisprylar. Stort grattis till vinsten, Charlotte Hjelm, som tävlade via Facebook! Jag kontaktar dig angående besök och andra praktiska frågor kring detta.

Elfas vägglösning

Elfa tyckte att det har varit så många bra tävlingsbidrag, så de bestämde sig att dela ut ett bonus pris i form av Utility Door and Wall Rack. Det kommer att skickas hem till Elisa Wigren, som tävlade via Instagram. Stort grattis till det, Elisa!

Till er som tävlade men inte vann och er andra som i efterhand hade velat vara med så kan jag meddela att det kommer fler tävlingar, så håll ögonen öppna:)

Kram

/Paulina

7 Kommentarer
  1. Karin Doyle says:

    Grattis till vinnare! Härligt med ett pris till och att ni då tog det från Instagram.
    Ha det gott! Karin Doyle

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!