Nu kan du provläsa ”Förvara smart – organisera ditt hem”

Nu finns det möjlighet att provläsa boken för den som vill:) Tryck på bilden nedan för att göra det. Den leder vidare till Bokus, där man kan provläsa.

Nu kan du provläsa Förvara smart - organisera ditt hem

Hoppas att ni gillar boken!

Kram

/Paulina

8 Kommentarer
 1. Käthe says:

  Bara en avrundning (läste först ditt svar nu och förstår att jag var lite otydlig). Jag kommer att köpa din bok, men ville bara veta om du hade några synpunkter på M Kondos? Hon verkar ju lite mer åt det andliga hållet, många bottnar när hon ska förklara, samtidigt som hon ju också är en hejare på ordning. Och så var det ju paketpris osv. Nä, det får börja med din handgripligare ”Förvara smart”. Lycka till med försäljningen!

  Svara
 2. Käthe says:

  Hej Paulina!
  Har du några synpunkter på Marie Kondo som ju erbjuds i paket med din bok? Din bok vill jag ha, men är det värt att köpa båda? Måste försöka hålla nere mina bokinköp…
  Käthe 🙂

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Paola!

   Jag hade precis ett möte med Elfa och vinnaren kommer att annonseras ut på onsdag. Det blev svårare än vi trodde att välja en lämplig vinnare, men nu är vi överens. Så i morgon meddelar vi:)

   Svara
 3. Pernilla says:

  Ska bli så spännande att få läsa hela boken! Måste erkänna att den största utmaningen för mig är ovanan att inte plocka undan direkt som gör att kaoset kommer tillbaka på 2 röda!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!