Vinn hembesök av Förvaringsdrottningen och produkter från Elfa

Då var det dags för tävling igen!

När jag berättade att jag skulle starta ett uppdrag i veckan, som vi ska göra under ett år, fick jag några frågor om jag skulle komma och organisera hemma hos er. Det kommer jag faktiskt att göra hos vinnaren av den här tävlingen som dessutom får Elfas produkter för att lösa sin förvaringsutmaning!  Så känner du att du skulle behöva ett hembesök för att få hjälp med att organisera så är den här tävlingen något för dig!

Tävling i samarbete med Elfa

Vinsten är Elfas förvaringslösning kallad Utility Door and Wall Rack, som du kan fästa på en vägg eller en innedörr. De är designade för att hjälpa dig hitta nya förvaringsytor i ditt hem – plats som du kanske inte ens tänkte på att du hade. Där du kan spara och visa upp de föremål du uppskattar mest. Eller bli bättre organiserad:)

För att vara med i tävlingen behöver du lägga ut en bild på vad du behöver hjälp med samt en beskrivning av din utmaning. Du behöver även motivera varför just du ska vinna och hur Elfas Utility Door and Wall Rack skulle vara lämpliga för att lösa din förvaringsutmaning. Några bilder på dessa produkter:

Det finns två sätt för dig att kommunicera ditt tävlingsbidrag. Bilden och motiveringen kan du lägga ut på:

  1. Förvaringsdrottningens Facebooksida under tävlingsinlägget, eller
  2. Ditt eget Instagramkonto. För att vi ska kunna hitta ditt tävlingsbidrag måste du tagga det med #organiseramedelfa. För att vi ska kunna se ditt bidrag måste du ha ett öppet konto. Vill du behålla ditt konto privat, tävla enligt punkt 1 i stället:)

Tävlingen pågår fram tills torsdag den 14:e januari kl. 17.00. Vinnaren utses av en jury bestående av Elfa och mig. Jag kommer även att skriva ett inlägg från vinnarens hem och ta före- och efter bilder. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Stort lycka till i tävlingen!

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!