Gott Nytt 2016!

Ännu ett år leder mot sitt slut och ännu ett år står redo med möjligheten att börja om på nytt. Det är nog det som gör Nyår så magiskt. Att man kan dra ett streck över det gamla och börja på det nya. Och det är nog därför vi skapar Nyårslöften eller Nyårsmål. Själv är jag en stor anhängare av detta. Det är fantastiskt roligt att gå igenom dem tycker jag se hur mycket man faktiskt under ett år har lyckats genomföra av det man hade satt upp. För det är något magiskt i att sätta mål. Det händer något när man har gjort det. Har man satt mål så finns de där på näthinnan och bara ska uppfyllas.

Därför är jag så fantastiskt glad över att ni är så många om vill hänga med mig på ett av mina nya Nyårsmål – ett uppdrag i veckan under 2016. Och att det nu har blivit era egna Nyårsmål! Jag ser så mycket fram emot det och längtar tills vi sätter igång på söndag! Hoppas att ni känner detsamma:)

Men innan dess ska vi faktiskt fira allihop – för idag är det ju Nyårsafton! Jag är i Thailand just nu så för mig börjar det lite tidigare och vi är strax på väg till Nyårsmiddag. Så jag passar på att redan nu önska er ett riktigt Gott Nytt År! Lekte med pepparkakorna lite innan vi for iväg och fick till den här bilden:

Gott Nytt 2016Sist men inte minst så måste jag passa på att tacka er så otroligt mycket för 2016. Verkligen av hela mitt hjärta. För att ni följer, kommenterar, gillar och rättar mig vid behov. Jag har lärt mig så mycket av er. Det finns så många förvaringsdrottningar (och kungar!) där ute och jag är tacksam över att få göra den här resan och det har jag gjort tack vare er.

Fira ordentligt nu och ha ett Gott Nytt 2016. Vi ses i början på det nya året och löser den första utmaningen snart!

Många Nyårskramar

/Paulina

14 Kommentarer
 1. mickan73 says:

  Gott nytt år! ????????????
  Ser framemot att följa dig och utmaningarna varje vecka, en annan utmaning är också att behålla det man gjort, inte alltid lätt när man har en sambo och två grabbar. Men man måste försöka och kanske hänger de med på detta med.
  Det kommer dock bli en paus för mig i slutet av april och tre veckor framåt, håller på att planera en Thailand resa vilket ska bli härligt????

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Underbart att höra Mickan! Vart i Thailand ska ni – vi är där nu! Jag hoppas att mitt första uppdrag kommer att hjälpa till med utmaningen att få med resten av familjen:) Hör gärna av dig under resans gång och berätta vad du tycker om upplägget, uppdragen osv. Det ser jag fram emot!

   Svara
   • Mickan73 says:

    Det blir en liten rundresa och vi har inte riktigt bestämt vilka öar vi ska besöka men vi har några pärlor som vi vill tillbaka till. Koh Lipe, Koh Kood och koh Payam är några som vi vill tillbaka till. Vi var där 2013 och då under lågsäsongen. Men det lutar väl åt Koh Lipe och kanske någon annan ö runt omkring.
    Vart är du ?

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!