Organisera ditt hem – ett uppdrag i veckan under ett år. Är du med?

Vad sägs om att göra året 2016 mer organiserat? Ska vi hjälpas åt för att lyckas med det? Vad sägs att köra ett uppdrag i veckan? Jag har ju alltid haft mitt ”veckas uppdrag”, men tänkte nu involvera fler i dessa:) Därför har jag sammanställt 53 veckors uppdrag som jag tänkte att vi i år skulle göra tillsammans!

Det kommer att gå till på följande sätt: Jag kommer att lägga upp ett uppdrag per vecka. Du kan utföra det när du vill under veckan, men söndag kväll går tiden ut och ett nytt uppdrag läggs ut:) Jag kommer att göra uppdraget själv veckan innan och beskriva hur jag gick tillväga när jag lägger ut det. Samtidigt kommer jag att ge fler alternativ till dig som kanske inte har just den utmaningen hemma hos dig. Detta för att du ändå kontinuerligt ska göra dina projekt och fortsätta bli vägledd och peppad i att organisera ditt hem.

Organisera-ditt-hem-ett-uppdrag-i-veckan

 

Vill du vara säker på att inte missa uppdragen, börja prenumerera på min blogg. Det gör du genom att skriva din mailadress i kolumnen till höger under rubriken ”Följ bloggen via e-post” och så en ruta i vilken det står ”Lägg till din e-post adress” under ”Senaste på Instagram”. Då får du dem i din mailkorg så fort de publiceras.

Det är för övrigt alltid lättare att genomföra något när man är fler. Så dela gärna detta med andra som du känner och tror också skulle vilja få ett mer strukturerat och välorganiserat hem. Tipsar du kollegor eller vänner så kommer det att kännas ännu mer motiverande för dig. Det är som med träning  – jobbigare att banga när man inte är själv:)

Så var säger du? Är du redo för ett mer organiserat 2016? Det första uppdraget kommer strax efter Nyår. Snart kör vi!

/Paulina

PS. En och annan överraskning eller belöning kan dyka upp under resans gång:)

592 Kommentarer
  1. Gisela Odéen says:

    Jag vill gärna vara med såg uppdragen först idag onsdag den 7.9.2016

    Svara
    • Paulina says:

      Det är ingen fara, Gisela! Det går bra att hoppa på uppdragen när som. Bäst ändå att du för uppdrag nr ett och sedan hoppar på det som kommer framöver:)

      Kul att ha dig med!
      Paulina

      Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Toppen! Det är bara att hoppa på, Tove. Gör första uppdraget (du hittar det under ”Kategorier” och därefter ”Veckans uppdrag”, och hoppa därefter på det senaste. Kul att ha dig ombord!

      Svara
  2. Josefine says:

    Låter bra i för kommande flytt!

    Svara
  3. Ulrika Gustafsson says:

    Gillar utmaningen och hoppas kunna fixa några iaf!

    Svara
  4. Karinwulffs says:

    Ojoj, det här skulle man ju varit med på från början! Välbehövligt!! 🙂 men jag får hänga på från nu! 😀

    Svara
  5. Maria Blad says:

    Jag vill vara med och organisera med dig.

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Det är bara att hänga på Maria! Gör första uppgiften och hoppa därefter till det senaste om du inte orkar/hinner göra fler. Vill du vara säker på att inte missa uppdragen framöver så är det bara att börja prenumerera på bloggen. Det kan du göra genom att skriva in ditt e-mail i spalten till höger. Kul att du hänger på och lycka till med utmaningarna framöver!

      Svara
  6. Anonym says:

    Jag vill följa ett uppdrag i veckan, tack!

    Svara
  7. Birgitta says:

    Japp…för det är verkligen välbehövligt 🙂

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Det är bara att hänga på, Birgitta! Hoppa över uppdragen du inte mäktar med för att komma ikapp men gör den första:)

      Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Det är bara att joina, Lena! Gör första uppdraget och ta därefter det senaste eller någon som du tycker är mest relevant för dig, så att du kommer ikapp. Vill du i fortsättningen inte missa uppdragen, så rekommenderar dig att följa bloggen. Det gör du genom att skriva din adress i kolumnen till höger under ”följ bloggen”. Då kommer du att få en e-mail som du ska bekräfta. Därefter är prenumerationen igång. Ska bli kul att följa dina framsteg!

      Svara
  8. Sara says:

    Jag vill organisera mitt hem

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Hej Sara! Det är bara att hänga på! Gör första uppdraget och hoppa därefter till det senaste – eller ta något som är viktigast för dig. Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta.

      Svara
  9. Sara says:

    Jag vill vara med o organisera mitt hem

    Svara
  10. Lisa says:

    Hej jag vill gärna vara med men hittar inte där jag fyller i min e-post för att prenumerera!

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Hej Lisa! Vas kul att du vill vara med! I högra spalten hittar du en rubrik som säger ”följ via bloggen”. Där ska du skriva in din e-mail adress. Då får du ett mail som du ska bekräfta. Därefter är det klart! Välkommen!

      Svara
  11. Jennie says:

    Jag är på ???????? ???? bättre sent än aldrig

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Kul! Bara att hänga på Jennie! Om du inte mäktar med att ta igen alla uppdrag, gör det första och hoppa därefter till det senaste – eller ta något som är viktigast för dig. Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta. Stort lycka till framöver!

      Svara
  12. Jennie says:

    Jag är på ???????? bättre sent än aldrig

    Svara
  13. Marjo says:

    Jag har redan börjat och hänger gärna på för ännu mer inspiration!

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Toppen! Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta.

      Lycka till med utmaningarna!

      Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Det är bara att joina, Maizzan! Gör första uppdraget och hoppa därefter på det senaste – eller plocka någon som är viktigast för dig. Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta. Stort lycka till!

      Svara
  14. Camilla Alsbäck says:

    Ja vill organisera. Tack vad kul

    Svara
  15. Camilla Alsbäck says:

    Jag vill gärna vara med

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Kul Camilla! Det är bara att hänga på! Gör första uppdraget och hoppa därefter på det nästkommande – eller plocka någon som är viktigast för dig. Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta.

      Svara
  16. Gunilla Halldén says:

    Hej!
    Jag anmälde mig till ”Ett uppdrag i veckan” före nyår, men har inte fått några mail, så nu testar jag igen 🙂

    /Gunilla

    Svara
  17. Christine says:

    Hej! Det här låtersuoerbra å jag vill gärna följa dig för att veta vad jag ska göra varje vecka men måste jag ha instagram för att göra det? Har tyvärr ej det å vill inte ha heller…… Med vänlig hälsning, Christine

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Hej Christine! Nej, det behöver du verkligen inte ha. Uppdragen kommer på bloggen så det enda du behöver göra är att följa den:) Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta. Stort lycka till med utmaningarna framöver!

      Svara
  18. Maria Karpe Svensson says:

    Jag hänger på????är så dålig på att ta tag i sådana saker????

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Toppen! Det är bara att hoppa på detta, Maria! Och känner du att du inte mäktar med att ta igen all uppdragen så gör bara första och sedan senaste eller någon som känns mest relevant för dig. Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta. Lycka till framöver och dela gärna med dig av dina framsteg!

      Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Det är bara att hänga på, Rosita! Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta. Stort lycka till med utmaningarna!

      Svara
  19. Emma says:

    Oh, detta behöver jag vara med på!

    Svara
  20. Rita says:

    Jag har fått med mig både mamma, syster och svärmor så ingen kan fuska 😉

    Svara
  21. Malin says:

    Åh jag älskar att organisera! Vill väldigt gärna vara med 🙂

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Vad roligt att du vill vara med, Malin! Det är bara att hoppa på organiseringståget:) Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta.
      Lycka till med utmaningarna!

      Svara
  22. Sofia says:

    Vill va med på organiseringsutmaningen

    Svara
  23. louisevis says:

    Lite sen i starten, men jag vill verkligen vara med!

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Det är bara att hänga på, Louise! Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta.
      Lycka till med utmaningarna!

      Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Det är bara att hoppa på uppdragen, Katrin! Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta. Kul att du hänger på!

      Svara
  24. Inger Strömberg says:

    Jag vill vara med och organisera mitt hem.

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Det är bara att hoppa på, Inger! Hinner du inte alla så gör den första och sedan hoppa på det sista. Eller välj någon utav dem som känns mest angelägen. Välkommen!

      Svara
  25. Louise Högberg says:

    Jag är med 😀

    Svara
  26. Majsan says:

    Jag hänger på 🙂 desperat till att få ordning på mitt oorganiserade hem.

    Svara
  27. Anonym says:

    Ja tack 🙂 jag vill gärna vara med 🙂

    Svara
  28. Charlotte Lj says:

    Jag vill bli organiserad

    Svara
  29. Jessica says:

    Organisera hemmet? Absolut! Det behövs!

    Svara
  30. Helena Wikström says:

    Vilken bra idé!

    Svara
  31. Johanna says:

    Det här kan bli en spännande utmaning

    Svara
  32. Carina Lövdahl says:

    Vill gärna vara med och organisera hemmet !

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Det är bara att hänga på. Carina! Vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta.

      Svara
  33. Susanna Andersson says:

    Jag vill prova 🙂

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Det är bara att haka på Susanna! Känner du att du inte hinner ikapp alla uppdragen så gör första och haka på sista. Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta.

      Svara
  34. Ida says:

    Skulle VERKLIGEN behöva få ordning hemma.

    Svara
  35. Victoria Sameland says:

    Hej!
    Hittar inte ”vägen till” att få nya inlägg på mail.
    Mvh Victoria Sameland

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Hej Victoria,

      Det finns en ruta i högra spalten på bloggen med rubriken: ”följ via e-mail”. Där ska du skriva in det. Går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik (men det är en del scrollande). Då får du ett mail som du ska bekräfta. Hör av dig om du fortfarande inte hittar!

      Svara
  36. Malin Karlsson says:

    Låter spännande. ????

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Härligt, Robert! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen framöver, så ska du starta en prenumeration. Det gör du genom att skriv in ditt e-mail adress i rutan till höger under ”följ bloggen via e-mail”. Då får du ett mail som du ska bekräfta och därefter är prenumerationen igång. Detta om du går via datorn. Sitter du med en mobil så ska du bara scrolla ner tills du kommer till det:) Stort lycka till!

      Svara
  37. Annelie says:

    Jag vill vara med och min man ❤️

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Hej Annelie,

      Det är bara att hänga på:) Vill ni vara säkra att inte missa uppdragen framöver så ska du starta en prenumeration. Det gör du genom att skriv in ditt e-mail adress i rutan till höger under ”följ bloggen via e-mail”. Då får du ett mail som du ska bekräfta och därefter är prenumerationen igång. Detta om du går via datorn. Sitter du med en mobil så ska du bara scrolla ner tills du kommer till det:) Stort lycka till!

      Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Det är bara att hänga på, Denise! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen så får du registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta. 

      Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Det är bara att hänga på, Ida! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen så får du registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta. 

      Svara
  38. Marielle Karlsson says:

    Tack, jag och familjen behöver följa detta!

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Härligt Marielle! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen så får du registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta. 

      Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Kul! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen så får du registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta. Lycka till med uppdragen!

      Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Härligt Susanne! Välkommen in i gänget! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen så får du registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta. Lycka till med dina uppdrag!

      Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Nej, verkligen inte. Det är bara att hänga på! Viktigast att du gör första veckans uppdrag – det kommer du att ha nytta av genom hela året:) Och vill du vara säker på att inte missa uppdragen framöver så får du registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta. 

      Hoppas att du får nytta och nöje av bloggen framöver och lycka till med dina uppdrag!

      Svara
  39. Ellinore says:

    Jag e på, får komma ikapp

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Rätt inställning! Viktigast att du gör första uppdraget, sedan är det bara att hänga på dem som kommer. Vill du vara säker på att inte missa uppdragen framöver så får du registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta. 

      Hoppas att du får nytta och nöje av bloggen framöver! 

      Svara
  40. Åsa says:

    Vill också organisera mera????

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Vad roligt att höra! Du är så välkommen så! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen så får du registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta. 

      Hoppas att du får nytta och nöje av bloggen framöver! 

      Svara
  41. Malin Lindahl says:

    Låter super det här!
    Jag är på.
    Hejja oss????

    Svara
  42. Minken says:

    Ja hakar oxå gärna på.
    Minken

    Svara
  43. Lovisa says:

    Såklart! Jag är med i den mån det går, vi flyttar nämligen om 2 v till hus så nu rensar vi och packar ner hela lägenheten. Snacka om jobb! Men att sen komma till ett tomt hus kommer bli såååå härligt! Då behöver vi göra det organiserat ????

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Du är så välkommen så! Vill du int missa uppdragen så kan du registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta

      Svara
  44. Titti says:

    Jag vill också vara med – hur gör man – är det bara att lägga in en kommentar här o klicka i säg till om nya inlägg?

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Hej Titti!
      Du är så välkommen så! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen ska du börja prenumerera på bloggen. Det gör du genom att registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta. Lycka till med både det och uppdragen!

      Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Toppen! Kul!

      Svara
  45. Annika says:

    Jag är med!!! Börjar direkt så att jag hinner ikapp????

    Svara
  46. Hanna Hemphälä says:

    Vill gärna följa !

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Det är bara att hänga på, Hanna! Vill du vara säker att inte missa uppdragen eller bli påmind om dem så är det säkrast att prenumerera på bloggen. Det gör du genom att skriv in ditt e-mail adress i rutan till höger under ”följ bloggen via e-mail”. Då får du ett mail som du ska bekräfta och därefter är prenumerationen igång. Stort lycka till!

      Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Toppen, Helene! Vill du vara säker att inte missa uppdragen eller bli påmind om dem så är det säkrast att prenumerera på bloggen. Det gör du genom att skriv in ditt e-mail adress i rutan till höger under ”följ bloggen via e-mail”. Då får du ett mail som du ska bekräfta och därefter är prenumerationen igång. Stort lycka till!

      Svara
  47. Anonym says:

    Hej!
    Vill vara med!
    Med vänlig hälsning, Katarina

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Det är bara att hänga på, Katarina. Vill du vara säker att inte missa uppdragen eller bli påmind om dem så är det säkrast att prenumerera på bloggen. Det gör du genom att skriv in ditt e-mail adress i rutan till höger under ”följ bloggen via e-mail”. Då får du ett mail som du ska bekräfta och därefter är prenumerationen igång. Stort lycka till!

      Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Det är bara att hänga på, Greta! Vill du vara säker att inte missa uppdragen så kan du börja prenumerera på bloggen. Det gör du genom att skriva in ditt e-mail i kolumnen till höger under rubriken ”följ via e-post”. Då får du ett mail som du ska bekräfta. Lycka till i utmaningen!

      Svara
  48. Malin says:

    Jag vill oxå vara med! ????????

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Perfekt! Bara att hänga på:) vill du vara säker på att inte missa uppdragen så kan du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att skriva in din e-mail i högra spalten under rubriken”följ via e-mail”. Då får du ett bekräftelsemail i brevlådan som ska godkänna. Lycka till med uppdragen!

      Svara
  49. Linda says:

    Tjoho, så kul och spännande ????

    Svara
  50. Emelie says:

    Åh jag vill vara med! Men jag hittar ingen följa-knapp till din blogg? Behöver jag logga in på datorn? Kram/ emelie

    Svara
  51. Lotta Lindblad says:

    Jag vill vara med.

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Hej Lotta! Vad kul! Det är bara att hänga på:) vill du vara säker att inte missa uppdragen så rekommenderar jag att du följer bloggen. Stort lycka till och hoppas att höra från dig under resans gång!

      Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Hej!

      Det får du gärna! Det gör du genom att skriva in ditt e-mail adress i rutan till höger under ”följ bloggen via e-mail”. Då får du ett mail som du ska bekräfta och därefter är prenumerationen igång. Stort lycka till!

      Svara
      • Maggi says:

        Är med har börjat med köket, som är nyrenoverat och behöver rensa ut en (hel) del.

      • Förvaringsdrottningen says:

        Toppen Maggi! Då kommer du ligga lite före inför nästa uppdrag, men har du gjort din priolista så kan du ta från den i stället:)

  52. marie says:

    Jag vill vara med det är nåt för mig

    Svara
  53. Jenny says:

    Ja tack kan behöva all hjälp jag kan få

    Svara
  54. Rose-Marie Almgren says:

    Måste vara med på detta och bringa ordning i mitt hem ????

    Svara
  55. Kerstin Ahlberg says:

    Visst, en utmärkt idé, som kan fungera. Jag vill vara med!

    Svara
  56. Camilla Trast says:

    Hänger på ett projekt i veckan

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Kul att höra! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen, så får du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att gå till spalten till höger och fylla i din e-post under rubriken ”följ via e-post”. Då får du ett meddelande där du ska bekräfta att du verkligen vill följa bloggen. Stort lycka till och dela gärna med dig av hur det går!

      Svara
  57. Tina Matseus says:

    Jag vill gärna vara med 🙂

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Kul! Det är bara att hänga på, Tina! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen, så får du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att gå till spalten till höger och fylla i din e-post under rubriken ”följ via e-post”. Då får du ett meddelande där du ska bekräfta att du verkligen vill följa bloggen. Stort lycka till och dela gärna med dig av hur det går!

      Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Det är bara att hänga på! Men vill du vara säker på att inte missa utmaningarna så kan du börja prenumerera på bloggen. Det gör du genom att skriva in ditt e-mail i högra kolumnen under rubriken” följ via e-post”. Då får du ett mail där du bekräftar att du vill prenumerera på bloggen. Stort lycka till!

      Svara
  58. Marika Norelius says:

    Jag vill gäster gärna vara med 🙂

    Svara
  59. Karolina says:

    Jag är med, låter peppade att få lite roliga ”utmaningar” i hemmet.

    Svara
  60. Tina says:

    Jag är med! Flyttade till större i början av december och nu när julpyntet åker ner så är det dags att börja få lite ordning på 4 rum och kök 🙂

    Svara
  61. Madli Walfridsson says:

    Halloj på årets första dag! Hänger gärna på organiserar..☺

    Svara
  62. Victoria Bergman says:

    Jag vill definitivt vara med! ????

    Svara
  63. Nina says:

    Jag är så redo, dax att styra upp i röran!

    Svara
  64. Marina Johanzon says:

    Klart jag hakar på det tåget! ????✨
    Tack för möjligheten att få vara med på resan till ett organiserat 2016 ????
    Marina

    Svara
  65. Camilla says:

    Kul! Hänger gärna på, i alla fall på en del av uppdragen! Behöver/vill dessutom rensa och organisera för att på sikt kunna bo mindre och leva enklare 🙂

    Svara
  66. Anonym says:

    Vet inte om det räcker med att lägga in mailadress och klicka i ”meddela mig om nya inlägg”, jag hittar inte annars hur jag ska registrera mig. Hoppas det funkar!

    Svara
  67. Susanne says:

    Klart jag är med. =) Har varit på tre av dina föreläsningar och längtar tills boken kommit ut.

    Svara
  68. Elisabeth says:

    Låter spännande! 🙂

    Svara
  69. Annelie says:

    Allt som kan göras bättre här hemma är alltid välkommet. Så jag hänger på.

    Svara
  70. Christin says:

    Före jul kom jag igång, men det kan vara bra med lite tips och en ” spark” i baken. Det var länge sen jag gav något nyårslöfte så jag är med.

    Svara
  71. Anki Wikström says:

    Hej. Låter mycket bra tycker jag ,häger på ????

    Svara
  72. Susanne says:

    Jag vill följa din blogg ” Organisera ditt hem”
    Skall bli spännande????

    Svara
  73. Johanna says:

    Jag är på! ????

    //Johanna

    Svara
  74. susanne raab-åhl says:

    Der blir ett bra nyårslöfte!

    Svara
  75. isflingan says:

    Åh det här verkar jättekul! Klart jag är med ????

    Svara
  76. Anonym says:

    Det här blir min utmaning! Äntligen ordning!

    Svara
  77. Anonym says:

    Det här är något jag vill vara med i!

    Svara
  78. Katarina says:

    Jag hänger på! Kommer utmaningarna presenteras på Instagram samtidigt? Du kanske har fått frågan tidigare, men du är ju så poppis och har så många kommentarer att jag inte orkar läsa igenom alla 😉 Om inte så kommer jag aktivera prenumerationen.

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Haha! Ingen fara. Ja, jag kommer att lägga upp utmaningen på Insta men en längre beskrivning kommer att finnas på bloggen. Så Instagram blir mer som en påminnelse:)

      Svara
  79. agnetaw says:

    Jag är med. Jag hade redan planer på att rensa och röja i mitt hem i vinter, så det här passar perfekt.

    Svara
  80. Athene Eriksson says:

    Nytt år med nya möjligheter!

    Svara
  81. Malin Jansson says:

    Jag vill göra ett försök …

    Svara
  82. Jessica says:

    Hej! Jag är gärna med i din utmaning och hoppas få med min mor o syster!

    Svara
  83. Anna månsson says:

    Ska nog ge det en chans 😀

    Svara
  84. Christina Nilsson says:

    Jag hänger med! Spännande och kul utmaning!

    Svara
  85. Pernilla says:

    Jag är med! Kul att se att jag inte är ensam om att behöva få mitt hem (och mig själv) organiserat!

    Svara
  86. Åsa says:

    Lägg till mig! Kan behövas!

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Hej Åsa!
      Bara du kan lägga till dig själv – i högra spalten under rubriken ”följ bloggen via e-mail”. Där skriver du in din e-mail adress. Då får du ett mail som du ska bekräfta prenumerationen på. Klart därefter:)

      Svara
  87. Helena Nilsson (med sopsäcken ????) says:

    Jag vill absolut vara med. Precis vad jag behöver. Hörs igen

    Svara
  88. Linda Engdahl says:

    Jag vill vara med ☺

    Svara
  89. Anonym says:

    Jag vill vara med och organisera mitt hem!????

    Svara
  90. Caroline Eklund says:

    Jag vill vara med och organisera mitt hem! Med tre barn krävs många smarta lösningar. ????

    Svara
  91. solweig mölder says:

    Hej, Jag vill vara med

    Svara
  92. Jane Klasson says:

    Jag vill vara med på detta

    Svara
  93. Tess says:

    Precis vad jag behöver hemma!!! Är på????

    Svara
  94. Jea says:

    Tack detta är ju något jag har tänkt att jag behöver göra länge…..följer gärna din blogg…

    Svara
  95. Ingrid says:

    Jag hakar på (men hoppas att ev uppröjning på vinden får åtminstone 2 veckor :))

    Svara
  96. Ida says:

    Organisera är precis vad jag skulle behöva ????

    Svara
  97. Ann Sköld Wiklund says:

    Jag vill gärna vara med!

    Svara
  98. Katarina says:

    Vad kul initiativ, jag är med! Kan verkligen behövas här hemma.

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Kul att höra, Katarina!

      Svara
  99. Anniie says:

    Jag är väldigt gärna med! 🙂

    Svara
  100. Sandra says:

    Vilken pepp det här gav mig! Är så glad att jag hittat din blogg, just idag! Följer via Bloglovin. Hurra!

    Svara
  101. B-M says:

    Bra idé! Detta är jag självklart med på 🙂

    Svara
  102. Anna says:

    Behöver verkligen VERKLIGEN en stor spark i baken för att få ordning i röran som jag haft sedan jag skilde mig för två år sedan. Ska försöka delta och även involvera mina barn 🙂

    Svara
  103. Annelie Norin says:

    Jag vill vara med!

    Svara
  104. Jessicka says:

    Självklart vill jag oxå vara med på detta.

    Svara
  105. Camilla says:

    Hittar inte var jag prenumererar…

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      I högra spalten finns det en rutan som heter ”följ bloggen via e-post”. Den ligger under ”Senast på Instagram”. I den ska du skriva in din e-mailadress, så kommer det inlägg direkt till din brevlåda. Glöm inte bara att bekräfta prenumerationen – den kommer också till din e-mail:)

      Svara
  106. Kristina Jensen says:

    Kanske ett uppdrag i månaden hade räckt för mig men jag gör ett försök. Har alldeles för rörigt där hemma.

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Häng med på det du orkar, Kristina. Det kommer att finnas olika nivåer så förhoppningsvis så hittar du något som känns lagom för dig. Och dela gärna med dig av dina framsteg!

      Svara
  107. Christina Bengtsson says:

    Jag är med 🙂

    Svara
  108. Rosita says:

    Spännande och välbehövligt! Jag är med!!!

    Svara
  109. My says:

    Jag vill också vara med! Har fyllt i prenumerera-raden. :o)
    Har ”läst på” massor om rensning och organisering de senaste månaderna, fast det går trögt att faktiskt sätta igång med det fysiska rensandet. Behöver verkligen pepp och en spark i baken!

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Vad roligt att höra att du är så peppad, My! Hoppas att du kommer igång på riktigt nu. Dela gärna med dig av dina resultat och reflektioner även fortsättningsvis!

      Svara
  110. Ingrid Olsson says:

    Hej jag är gärna med

    Svara
  111. Carina says:

    Jag vill oxå vara med! ????

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Bara att hänga på! Vill du vara säker att inte missa utmaningar så kan du börja prenumerera på bloggen. Det gör du genom att gå till rutan ”följ bloggen via e-post”, som ligger under ”senast på Instagram” och skriv in din e-mail adress där. Då får du ett mail som du ska bekräfta för att prenumerationen ska aktiveras.

      Svara
  112. Michaelle says:

    Jag vill vara med ????

    Svara
  113. Maria Almqvist says:

    Ja vill vara med att organisera. Bra ide!

    Svara
  114. Pia Westergren says:

    Strålande ide’!!!! Jag vill görna vara med:))

    Svara
  115. ida Lundgren says:

    Hänger gärna med och organisera mitt hem 2016! Spännande!!

    Svara
  116. Kristina says:

    Åh vilken bra idé, jag vill gärna vara med! 🙂

    Svara
  117. Ingela Frössling says:

    Så bra! Jag är gärna med!

    Svara
  118. J F says:

    Wow tänk om det blir lite mer ordning 2016.

    Svara
  119. Gunilla Halldén says:

    Precis vad jag behöver ????

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Kul att höra, Gunilla!

      Svara
  120. Eva Dahlin says:

    Hej,
    Jag vill vara med!
    Med vänlig hälsning, Eva

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Bara att hänga på, Eva. Vill du vara säker att inte missa utmaningar så kan du börja prenumerera på bloggen. Det gör du genom att gå till rutan ”följ bloggen via e-post”, som ligger under ”senast på Instagram” och skriv in din e-mail adress där. Då får du ett mail som du ska bekräfta för att prenumerationen ska aktiveras.

      Svara
  121. Sofie Strand says:

    Jag vill sååå gärna vara med!!!

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Bara att hänga på, Sofie! Vill du vara säker att inte missa utmaningar så kan du börja prenumerera på bloggen. Det gör du genom att gå till rutan ”följ bloggen via e-post”, som ligger under ”senast på Instagram” och skriv in din e-mail adress där. Då får du ett mail som du ska bekräfta för att prenumerationen ska aktiveras. Lycka till!

      Svara
  122. Jeayou says:

    ja Vilken bra idé…du blir vår PT i att organisera !!! Me like !!!

    Svara
  123. Maria says:

    Låter jättekul, jag följer!
    Har börjat nu i mellandagarna med projekt ”365 saker på ett år”. Fast jag kör lite i förväg…. så har redan 109 saker i ”skänkalådan”. De kommer känna igen mig på närmaste Stadsmissionen 🙂

    Svara
  124. Anna says:

    Åh vad spännande! Jag är gärna med.

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Bara att hänga på, Anna! Vill du vara säker att inte missa utmaningar så kan du börja prenumerera på bloggen. Det gör du genom att gå till rutan ”följ bloggen via e-post”, som ligger under ”senast på Instagram” och skriv in din e-mail adress där. Då får du ett mail som du ska bekräfta för att prenumerationen ska aktiveras. Lycka till!

      Svara
  125. Anonym says:

    Jag vill gärna följa dig under året. Låter som en spännande utmaning!

    Svara
  126. Micaela johansson says:

    Jag vill vara med

    Svara
  127. Anna Ivarsson says:

    Jaaa, precis vad jag behöver, jag vill självklart vara med!

    Svara
  128. ANNA says:

    Japp japp japp, jag är med å kollar om ditt system kanske är något för mej. Jag hade tänkt köra något under våren men hela året kan nog funka fint med.
    Jag kommer att fortsätta att köra ”10 saker i veckan” under året men allt annat behöver jag också få en bra struktur på.

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Helt rätt – det ena utesluter inte det andra:) Hoppas att få höra mer om vad du tycker om det hela och kanske se dina resultat där hemma.)

      Svara
  129. Anonym says:

    Jag hänger på, gör det jag orkar med på mina värk friare dagar. Malin.

    Svara
  130. Anna says:

    Hoppas att jag följer dig nu, jag vill gärna vara med????

    Svara
  131. Yve says:

    Är absolut med. Älskar att rensa och organisera, tyvärr inte min man så det är en källa till konflikter : (

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Hoppas verkligen att du får med honom på detta då.. Vi får se i och med första uppdraget.. Håller tummarna! Hör gärna av dig och berätta hur det går!

      Svara
  132. Catrin says:

    Vill gärna vara med ????????

    Svara
  133. Kristina carlsson says:

    Jag vill vara med!

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Bara att hänga på, Kristina! Vill du vara säker att inte missa utmaningar så kan du börja prenumerera på bloggen. Det gör du genom att gå till rutan ”följ bloggen via e-post”, som ligger under ”senast på Instagram” och skriv in din e-mail adress där. Då får du ett mail som du ska bekräfta för att prenumerationen ska aktiveras. Lycka till!

      Svara
  134. Anneli says:

    Kul! Jag hänger på! ????

    Svara
  135. Christina Berglund says:

    Jätte kul!! ???? Jag är med ????

    Svara
  136. ingergiller says:

    Jag vill vara med:-)

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Bara att hänga på! Vill du vara säker att inte missa utmaningar så kan du börja prenumerera på bloggen. Det gör du genom att gå till rutan ”följ bloggen via e-post”, som ligger under ”senast på Instagram” och skriv in din e-mail adress där. Då får du ett mail som du ska bekräfta för att prenumerationen ska aktiveras. Lycka till!

      Svara
  137. ingergiller says:

    Ja, jag vill vara med

    Svara
  138. Ellen Löfqvist says:

    Jag är gärna med och testar. Behöver en sporre.

    Svara
  139. Rosita Larsson says:

    Jag vill försöka

    Svara
  140. Jacobina says:

    Jag o maken är med. Vi har precis flyttat så det passar utmärkt

    Svara
  141. Birgitta Svedling says:

    Åh precis vad jag behöver!!!!!

    Svara
  142. Annacarin edvinsson says:

    Följer gärna

    Svara
  143. Marita Calmestrand says:

    Tack! Behöver en spark för att komma igång…????

    Svara
  144. Maria Hansebacke says:

    Jag är också på!

    Svara
  145. Camilla Pettersson says:

    Roligt med veckouppdrag. Lite i taget till något bra!

    Svara
  146. Sara says:

    Spännande det vill jag va med på ????

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Vad roligt! Det är bara att hänga på:)

      Svara
  147. inspirationsporten says:

    Låter suveränt!

    Svara
  148. Helen Olsson says:

    Men helt suveränt att få tips och uppdrag från din passion o kunskap ❤️????
    Kommer vänta m spänning inför varje vecka.

    Svara
  149. Eva linde says:

    Jag vill oxå försöka organisera. Mvh Eva

    Svara
  150. Maria Sjöström says:

    Vilken bra ide’! Jag är på!

    Svara
  151. Lisa says:

    Hjälp med att organisera mitt hem är precis vad jag behöver. Jag är på.

    Svara
  152. Marie says:

    Perfekt!! I’m in!!????????????????

    Svara
  153. Carina Falk says:

    Hej
    Behöver jag göra något mer?
    Mvh Carina Falk

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Hej Carina,
      Nej, det behöver du inte. Vill du vara helt säker på att inte missa något uppdrag så kan du prenumerera på inläggen i bloggen. Detta gör du genom att skriva in din e-mail adress i högra spalten under rubriken ”Följ bloggen via e-mail.” Annars är allt klart.)

      Svara
  154. Inger Fängström says:

    Jag vill vara med

    Svara
  155. Anonym says:

    Jag vill vara med och organisera mitt hem. Med vänlig hälsning, Susanne

    Svara
  156. Nina Hasselblad says:

    Jag är på! 🙂

    Svara
  157. Leena P Johansson says:

    I,m in. Men hittar inte insta som man också skulle fylla i.

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Du behöver inte fylla i Insta utan under den och under rubriken ”prenumerera via e-post”. Det är dock frivilligt – om du inte vill missa något:)

      Svara
  158. Ako says:

    Detta verkar vara något för mig och hanen! Nu jäklar skall här organiseras ☺️

    Svara
  159. Karin Fredholm says:

    Jag är jättegärna med, ser framemot när din bok kommer.

    Svara
  160. Helena says:

    Jag hittar inte något ” börja prenumerera ” till höger. Var? Vill inte missa någon utmaning!

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Hej Helena,

      Fel av mig. Det står ”Följ bloggen via e-post” och så en ruta i vilken det står ”Lägg till din e-post adress i högra kolumnen, under ”Senaste på Instagram”. Hoppas att du hittar nu!

      Svara
  161. Maria says:

    Jag är på. Ska försöka hänga med så mycket dom jag kan då vi flyttar i mitten av mars till hus och bebis kommer i maj. Men ska åtminstone göra mitt bästa!

    Svara
  162. Pia Lantz says:

    Jag vill vara med och organisera mitt hem.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!