Organisera ditt hem – ett uppdrag i veckan under ett år. Är du med?

Vad sägs om att göra året 2016 mer organiserat? Ska vi hjälpas åt för att lyckas med det? Vad sägs att köra ett uppdrag i veckan? Jag har ju alltid haft mitt ”veckas uppdrag”, men tänkte nu involvera fler i dessa:) Därför har jag sammanställt 53 veckors uppdrag som jag tänkte att vi i år skulle göra tillsammans!

Det kommer att gå till på följande sätt: Jag kommer att lägga upp ett uppdrag per vecka. Du kan utföra det när du vill under veckan, men söndag kväll går tiden ut och ett nytt uppdrag läggs ut:) Jag kommer att göra uppdraget själv veckan innan och beskriva hur jag gick tillväga när jag lägger ut det. Samtidigt kommer jag att ge fler alternativ till dig som kanske inte har just den utmaningen hemma hos dig. Detta för att du ändå kontinuerligt ska göra dina projekt och fortsätta bli vägledd och peppad i att organisera ditt hem.

Organisera-ditt-hem-ett-uppdrag-i-veckan

 

Vill du vara säker på att inte missa uppdragen, börja prenumerera på min blogg. Det gör du genom att skriva din mailadress i kolumnen till höger under rubriken ”Följ bloggen via e-post” och så en ruta i vilken det står ”Lägg till din e-post adress” under ”Senaste på Instagram”. Då får du dem i din mailkorg så fort de publiceras.

Det är för övrigt alltid lättare att genomföra något när man är fler. Så dela gärna detta med andra som du känner och tror också skulle vilja få ett mer strukturerat och välorganiserat hem. Tipsar du kollegor eller vänner så kommer det att kännas ännu mer motiverande för dig. Det är som med träning  – jobbigare att banga när man inte är själv:)

Så var säger du? Är du redo för ett mer organiserat 2016? Det första uppdraget kommer strax efter Nyår. Snart kör vi!

/Paulina

PS. En och annan överraskning eller belöning kan dyka upp under resans gång:)

592 Kommentarer
  • Paulina says:

   Det är ingen fara, Gisela! Det går bra att hoppa på uppdragen när som. Bäst ändå att du för uppdrag nr ett och sedan hoppar på det som kommer framöver:)

   Kul att ha dig med!
   Paulina

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Toppen! Det är bara att hoppa på, Tove. Gör första uppdraget (du hittar det under ”Kategorier” och därefter ”Veckans uppdrag”, och hoppa därefter på det senaste. Kul att ha dig ombord!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Det är bara att hänga på Maria! Gör första uppgiften och hoppa därefter till det senaste om du inte orkar/hinner göra fler. Vill du vara säker på att inte missa uppdragen framöver så är det bara att börja prenumerera på bloggen. Det kan du göra genom att skriva in ditt e-mail i spalten till höger. Kul att du hänger på och lycka till med utmaningarna framöver!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Det är bara att joina, Lena! Gör första uppdraget och ta därefter det senaste eller någon som du tycker är mest relevant för dig, så att du kommer ikapp. Vill du i fortsättningen inte missa uppdragen, så rekommenderar dig att följa bloggen. Det gör du genom att skriva din adress i kolumnen till höger under ”följ bloggen”. Då kommer du att få en e-mail som du ska bekräfta. Därefter är prenumerationen igång. Ska bli kul att följa dina framsteg!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Sara! Det är bara att hänga på! Gör första uppdraget och hoppa därefter till det senaste – eller ta något som är viktigast för dig. Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta.

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Lisa! Vas kul att du vill vara med! I högra spalten hittar du en rubrik som säger ”följ via bloggen”. Där ska du skriva in din e-mail adress. Då får du ett mail som du ska bekräfta. Därefter är det klart! Välkommen!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Kul! Bara att hänga på Jennie! Om du inte mäktar med att ta igen alla uppdrag, gör det första och hoppa därefter till det senaste – eller ta något som är viktigast för dig. Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta. Stort lycka till framöver!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Toppen! Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta.

   Lycka till med utmaningarna!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Det är bara att joina, Maizzan! Gör första uppdraget och hoppa därefter på det senaste – eller plocka någon som är viktigast för dig. Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta. Stort lycka till!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Kul Camilla! Det är bara att hänga på! Gör första uppdraget och hoppa därefter på det nästkommande – eller plocka någon som är viktigast för dig. Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta.

   Svara
 1. Gunilla Halldén says:

  Hej!
  Jag anmälde mig till ”Ett uppdrag i veckan” före nyår, men har inte fått några mail, så nu testar jag igen 🙂

  /Gunilla

  Svara
 2. Christine says:

  Hej! Det här låtersuoerbra å jag vill gärna följa dig för att veta vad jag ska göra varje vecka men måste jag ha instagram för att göra det? Har tyvärr ej det å vill inte ha heller…… Med vänlig hälsning, Christine

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Christine! Nej, det behöver du verkligen inte ha. Uppdragen kommer på bloggen så det enda du behöver göra är att följa den:) Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta. Stort lycka till med utmaningarna framöver!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Toppen! Det är bara att hoppa på detta, Maria! Och känner du att du inte mäktar med att ta igen all uppdragen så gör bara första och sedan senaste eller någon som känns mest relevant för dig. Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta. Lycka till framöver och dela gärna med dig av dina framsteg!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Det är bara att hänga på, Rosita! Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta. Stort lycka till med utmaningarna!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Vad roligt att du vill vara med, Malin! Det är bara att hoppa på organiseringståget:) Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta.
   Lycka till med utmaningarna!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Det är bara att hänga på, Louise! Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta.
   Lycka till med utmaningarna!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Det är bara att hoppa på uppdragen, Katrin! Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta. Kul att du hänger på!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Det är bara att hoppa på, Inger! Hinner du inte alla så gör den första och sedan hoppa på det sista. Eller välj någon utav dem som känns mest angelägen. Välkommen!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Det är bara att hänga på. Carina! Vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta.

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Det är bara att haka på Susanna! Känner du att du inte hinner ikapp alla uppdragen så gör första och haka på sista. Och vill du vara säker på att inte missa utmaningarna framöver så ska du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mail i högra kolumnen under ”följ via e-mail”. går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik. Då får du ett mail som du ska bekräfta.

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Victoria,

   Det finns en ruta i högra spalten på bloggen med rubriken: ”följ via e-mail”. Där ska du skriva in det. Går du in via mobilen så ska du bara scrolla ner till samma rubrik (men det är en del scrollande). Då får du ett mail som du ska bekräfta. Hör av dig om du fortfarande inte hittar!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Härligt, Robert! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen framöver, så ska du starta en prenumeration. Det gör du genom att skriv in ditt e-mail adress i rutan till höger under ”följ bloggen via e-mail”. Då får du ett mail som du ska bekräfta och därefter är prenumerationen igång. Detta om du går via datorn. Sitter du med en mobil så ska du bara scrolla ner tills du kommer till det:) Stort lycka till!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Annelie,

   Det är bara att hänga på:) Vill ni vara säkra att inte missa uppdragen framöver så ska du starta en prenumeration. Det gör du genom att skriv in ditt e-mail adress i rutan till höger under ”följ bloggen via e-mail”. Då får du ett mail som du ska bekräfta och därefter är prenumerationen igång. Detta om du går via datorn. Sitter du med en mobil så ska du bara scrolla ner tills du kommer till det:) Stort lycka till!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Det är bara att hänga på, Denise! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen så får du registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta. 

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Det är bara att hänga på, Ida! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen så får du registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta. 

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Härligt Marielle! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen så får du registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta. 

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Kul! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen så får du registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta. Lycka till med uppdragen!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Härligt Susanne! Välkommen in i gänget! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen så får du registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta. Lycka till med dina uppdrag!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Nej, verkligen inte. Det är bara att hänga på! Viktigast att du gör första veckans uppdrag – det kommer du att ha nytta av genom hela året:) Och vill du vara säker på att inte missa uppdragen framöver så får du registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta. 

   Hoppas att du får nytta och nöje av bloggen framöver och lycka till med dina uppdrag!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Rätt inställning! Viktigast att du gör första uppdraget, sedan är det bara att hänga på dem som kommer. Vill du vara säker på att inte missa uppdragen framöver så får du registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta. 

   Hoppas att du får nytta och nöje av bloggen framöver! 

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Vad roligt att höra! Du är så välkommen så! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen så får du registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta. 

   Hoppas att du får nytta och nöje av bloggen framöver! 

   Svara
 3. Lovisa says:

  Såklart! Jag är med i den mån det går, vi flyttar nämligen om 2 v till hus så nu rensar vi och packar ner hela lägenheten. Snacka om jobb! Men att sen komma till ett tomt hus kommer bli såååå härligt! Då behöver vi göra det organiserat ????

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Du är så välkommen så! Vill du int missa uppdragen så kan du registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta

   Svara
 4. Titti says:

  Jag vill också vara med – hur gör man – är det bara att lägga in en kommentar här o klicka i säg till om nya inlägg?

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Titti!
   Du är så välkommen så! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen ska du börja prenumerera på bloggen. Det gör du genom att registrera dig som prenumerant. Går du in via datorn på bloggen så ska du kolla i högra spalten under rubriken ”följ via e-post”, där du ska skriva in din e-postadress. Går du in via mobilen så ska du scrolla ner till samma rubrik. Därefter får du ett mail som du ska bekräfta. Lycka till med både det och uppdragen!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Det är bara att hänga på, Hanna! Vill du vara säker att inte missa uppdragen eller bli påmind om dem så är det säkrast att prenumerera på bloggen. Det gör du genom att skriv in ditt e-mail adress i rutan till höger under ”följ bloggen via e-mail”. Då får du ett mail som du ska bekräfta och därefter är prenumerationen igång. Stort lycka till!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Toppen, Helene! Vill du vara säker att inte missa uppdragen eller bli påmind om dem så är det säkrast att prenumerera på bloggen. Det gör du genom att skriv in ditt e-mail adress i rutan till höger under ”följ bloggen via e-mail”. Då får du ett mail som du ska bekräfta och därefter är prenumerationen igång. Stort lycka till!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Det är bara att hänga på, Katarina. Vill du vara säker att inte missa uppdragen eller bli påmind om dem så är det säkrast att prenumerera på bloggen. Det gör du genom att skriv in ditt e-mail adress i rutan till höger under ”följ bloggen via e-mail”. Då får du ett mail som du ska bekräfta och därefter är prenumerationen igång. Stort lycka till!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Det är bara att hänga på, Greta! Vill du vara säker att inte missa uppdragen så kan du börja prenumerera på bloggen. Det gör du genom att skriva in ditt e-mail i kolumnen till höger under rubriken ”följ via e-post”. Då får du ett mail som du ska bekräfta. Lycka till i utmaningen!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Perfekt! Bara att hänga på:) vill du vara säker på att inte missa uppdragen så kan du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att skriva in din e-mail i högra spalten under rubriken”följ via e-mail”. Då får du ett bekräftelsemail i brevlådan som ska godkänna. Lycka till med uppdragen!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Lotta! Vad kul! Det är bara att hänga på:) vill du vara säker att inte missa uppdragen så rekommenderar jag att du följer bloggen. Stort lycka till och hoppas att höra från dig under resans gång!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Kul att höra! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen, så får du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att gå till spalten till höger och fylla i din e-post under rubriken ”följ via e-post”. Då får du ett meddelande där du ska bekräfta att du verkligen vill följa bloggen. Stort lycka till och dela gärna med dig av hur det går!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Kul! Det är bara att hänga på, Tina! Vill du vara säker på att inte missa uppdragen, så får du prenumerera på bloggen. Det gör du genom att gå till spalten till höger och fylla i din e-post under rubriken ”följ via e-post”. Då får du ett meddelande där du ska bekräfta att du verkligen vill följa bloggen. Stort lycka till och dela gärna med dig av hur det går!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Det är bara att hänga på! Men vill du vara säker på att inte missa utmaningarna så kan du börja prenumerera på bloggen. Det gör du genom att skriva in ditt e-mail i högra kolumnen under rubriken” följ via e-post”. Då får du ett mail där du bekräftar att du vill prenumerera på bloggen. Stort lycka till!

   Svara
 5. Tina says:

  Jag är med! Flyttade till större i början av december och nu när julpyntet åker ner så är det dags att börja få lite ordning på 4 rum och kök 🙂

  Svara
 6. Marina Johanzon says:

  Klart jag hakar på det tåget! ????✨
  Tack för möjligheten att få vara med på resan till ett organiserat 2016 ????
  Marina

  Svara
 7. Camilla says:

  Kul! Hänger gärna på, i alla fall på en del av uppdragen! Behöver/vill dessutom rensa och organisera för att på sikt kunna bo mindre och leva enklare 🙂

  Svara
 8. Anonym says:

  Vet inte om det räcker med att lägga in mailadress och klicka i ”meddela mig om nya inlägg”, jag hittar inte annars hur jag ska registrera mig. Hoppas det funkar!

  Svara
 9. Christin says:

  Före jul kom jag igång, men det kan vara bra med lite tips och en ” spark” i baken. Det var länge sen jag gav något nyårslöfte så jag är med.

  Svara
 10. Katarina says:

  Jag hänger på! Kommer utmaningarna presenteras på Instagram samtidigt? Du kanske har fått frågan tidigare, men du är ju så poppis och har så många kommentarer att jag inte orkar läsa igenom alla 😉 Om inte så kommer jag aktivera prenumerationen.

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Åsa!
   Bara du kan lägga till dig själv – i högra spalten under rubriken ”följ bloggen via e-mail”. Där skriver du in din e-mail adress. Då får du ett mail som du ska bekräfta prenumerationen på. Klart därefter:)

   Svara
 11. Anna says:

  Behöver verkligen VERKLIGEN en stor spark i baken för att få ordning i röran som jag haft sedan jag skilde mig för två år sedan. Ska försöka delta och även involvera mina barn 🙂

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   I högra spalten finns det en rutan som heter ”följ bloggen via e-post”. Den ligger under ”Senast på Instagram”. I den ska du skriva in din e-mailadress, så kommer det inlägg direkt till din brevlåda. Glöm inte bara att bekräfta prenumerationen – den kommer också till din e-mail:)

   Svara
 12. Kristina Jensen says:

  Kanske ett uppdrag i månaden hade räckt för mig men jag gör ett försök. Har alldeles för rörigt där hemma.

  Svara
 13. My says:

  Jag vill också vara med! Har fyllt i prenumerera-raden. :o)
  Har ”läst på” massor om rensning och organisering de senaste månaderna, fast det går trögt att faktiskt sätta igång med det fysiska rensandet. Behöver verkligen pepp och en spark i baken!

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Bara att hänga på! Vill du vara säker att inte missa utmaningar så kan du börja prenumerera på bloggen. Det gör du genom att gå till rutan ”följ bloggen via e-post”, som ligger under ”senast på Instagram” och skriv in din e-mail adress där. Då får du ett mail som du ska bekräfta för att prenumerationen ska aktiveras.

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Bara att hänga på, Eva. Vill du vara säker att inte missa utmaningar så kan du börja prenumerera på bloggen. Det gör du genom att gå till rutan ”följ bloggen via e-post”, som ligger under ”senast på Instagram” och skriv in din e-mail adress där. Då får du ett mail som du ska bekräfta för att prenumerationen ska aktiveras.

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Bara att hänga på, Sofie! Vill du vara säker att inte missa utmaningar så kan du börja prenumerera på bloggen. Det gör du genom att gå till rutan ”följ bloggen via e-post”, som ligger under ”senast på Instagram” och skriv in din e-mail adress där. Då får du ett mail som du ska bekräfta för att prenumerationen ska aktiveras. Lycka till!

   Svara
 14. Maria says:

  Låter jättekul, jag följer!
  Har börjat nu i mellandagarna med projekt ”365 saker på ett år”. Fast jag kör lite i förväg…. så har redan 109 saker i ”skänkalådan”. De kommer känna igen mig på närmaste Stadsmissionen 🙂

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Bara att hänga på, Anna! Vill du vara säker att inte missa utmaningar så kan du börja prenumerera på bloggen. Det gör du genom att gå till rutan ”följ bloggen via e-post”, som ligger under ”senast på Instagram” och skriv in din e-mail adress där. Då får du ett mail som du ska bekräfta för att prenumerationen ska aktiveras. Lycka till!

   Svara
 15. ANNA says:

  Japp japp japp, jag är med å kollar om ditt system kanske är något för mej. Jag hade tänkt köra något under våren men hela året kan nog funka fint med.
  Jag kommer att fortsätta att köra ”10 saker i veckan” under året men allt annat behöver jag också få en bra struktur på.

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Bara att hänga på, Kristina! Vill du vara säker att inte missa utmaningar så kan du börja prenumerera på bloggen. Det gör du genom att gå till rutan ”följ bloggen via e-post”, som ligger under ”senast på Instagram” och skriv in din e-mail adress där. Då får du ett mail som du ska bekräfta för att prenumerationen ska aktiveras. Lycka till!

   Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Bara att hänga på! Vill du vara säker att inte missa utmaningar så kan du börja prenumerera på bloggen. Det gör du genom att gå till rutan ”följ bloggen via e-post”, som ligger under ”senast på Instagram” och skriv in din e-mail adress där. Då får du ett mail som du ska bekräfta för att prenumerationen ska aktiveras. Lycka till!

   Svara
 16. Helen Olsson says:

  Men helt suveränt att få tips och uppdrag från din passion o kunskap ❤️????
  Kommer vänta m spänning inför varje vecka.

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Carina,
   Nej, det behöver du inte. Vill du vara helt säker på att inte missa något uppdrag så kan du prenumerera på inläggen i bloggen. Detta gör du genom att skriva in din e-mail adress i högra spalten under rubriken ”Följ bloggen via e-mail.” Annars är allt klart.)

   Svara
 17. Maria says:

  Jag är på. Ska försöka hänga med så mycket dom jag kan då vi flyttar i mitten av mars till hus och bebis kommer i maj. Men ska åtminstone göra mitt bästa!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!