Adventsljustakar = behållare för eltandborsthuvuden!

Haha! Även bland julprylar kan man hitta fiffiga förvaringslösningar till något helt annat om man bara tänker utanför boxen🙂 Jag har länge haft en idé om att kunna använda adventsljustakar till eltandborsthuvuden, men letat vid fel årstid. Nu hittade jag dessa gulliga fristående ljustakar på MUJI. De passar ju perfekt till förvaring för just elektriska tandborsthuvuden!

behållare eltandborsthuvuden

Jag har märkt upp dem med hjälp av Dymo och med första bokstav på varje familjemedlem i vår familj så att det inte blir några förväxlingar här. Men det finns så klart andra sätt att märka upp på , som exempelvis att skriva för hand. Däremot själva märkningen är superviktig om man inte vill förväxla eltandborsthuvuden med varandra..

Denna lösning gör att det inte blir lika kladdigt som om man lägger ner dessa exempelvis. Och den är också lätt att rengöra. Hoppas att ni gillar den lika mycket som jag!

/Paulina

PS. En hängande lösning för eltandsorshuvuden har jag tidigare skrivit om.

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!