Pressmeddelande för ”Förvara smart – organisera ditt hem”

Idag skickade mitt bokförlag, Semic, ut pressmeddelandet för boken. Den löd så här:

Forvara smart - organisera ditt hem 3D

”Ett välorganiserat hem är vackert, trivsamt och avkopplande att komma hem till. Att kunna hitta bland sina saker ger självförtroende och tillfredsställelse – och minskar konflikterna hemma. Men hur skapar man en fungerande ordning?

Ofta handlar det om att bli uppmärksam på sina egna behov och vanor – att förstå varför man har svårt för att göra sig av med sådant man inte använder, och att till exempel skaffa en praktisk förvaringslösning där saker samlas på hög eller för saker som inte har en bestämd plats.

Här finns handfasta råd om hur man rensar effektivt och förvarar rationellt, liksom en grundlig genomgång rum för rum om hur man undviker vanliga problemområden som alla kan känna igen sig i. Du hittar också smarta checklistor och diagram som hjälper dig att rensa i röran och bevara ordningen långsiktigt så att också du kan ta makten över ditt hem.

En inspirerande bok med praktiskt fokus och en stor skopa humor – dessutom med fantastiskt snygga bilder av fotograf Ulf Huett!

Paulina Draganja, känd som Förvaringsdrottningen från sin blogg med samma namn, delar med sig av alla sina tips för att komma till rätta med förvaringsutmaningarna därhemma – oavsett om det rör sig om de växande pappershögarna eller de många partyskorna …
Hon har bakgrund som civilekonom men började 2011 blogga kring sitt stora intresse för förvaring och är idag en flitigt anlitad föreläsare med tusen järn i elden.”

Pressmeddelandet följdes av några bilden, varav en är denna:

Paulina Draganja

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!