Tar ut segern i förskott

Egentligen gillar jag verkligen inte så kallade teasers. Att man inte avslöjar allt när man väl skriver om det. Säger man A får man säga B tycker jag. Men den här gången får jag göra ett undantag. Det är ju fredag och jag vill fira i förskott. För vad är det värsta som kan hända om det inte blir av?

ta ut segern i förskott

Exakt. Att man tar ut segern i förskott oh blir i så fall glad i onödan. Så då kan jag berätta att jag har provspelat för ett program. Kan dessvärre inte säga mer än så än så länge (alltså säger jag A utan att säga B). Jag vet inte heller hur det gick men hoppas så klart på det bästa. Ska få reda på svaret inom några veckor är det sagt och jag lovar att då berätta allt om detta.

Så idag tänkte jag som sagt fira och vara glad – kanska i onödan, kanske inte:) Och önska er en härlig helg!

/Paulina

PS. Bilden tog jag på Madonna konserten i november. En underbar kväll full med firande, då jag dansade och sjöng för full hals. Är man en vandrande jukebox  och Madonna maniac så är man:)

4 Kommentarer
  1. Ylva says:

    Håller tummarna för att du får uppdraget!
    Kan du tipsa om ”skrubb-förvaring”. Utrymmet under trappan är trångt och jag får inte till det.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!