Tips på förvaring under snedtak på vinden

Snedtak är vackra men ändå en utmaning vad gäller både inredning och förvaring. Och har man en vind med snedtak så vill man kanske ändå nyttja all den yta den erbjuder.. så hur ska man göra för att den nyttjas mest yteffektivt? Ashley, som driver bloggen Seventh House on the left har delat med sig denna bild från sitt hem:

förvaring under snedtak på vinden

På det sättet nyttjar man verkligen hela ytan under snedtaket. Och det är dessutom väldigt lätt att komma åt allt som förvarras där. Det verkar dessutom inte supersvårt att fixa till denna lösning.. I och med att det är en vind så kan ju obehandlat trä användas. Skulle vara kul att veta om någon tar sig an denna utmaning:) Fast ni kanske går mest i jultankar nu? OK, efter Jul då..

/Paulina

11 Kommentarer
  1. MrsShoeLover says:

    Hej, nästan lika snyggt har jag det faktiskt på min vind ☺ men det var smart att förskjuta hyllorna lite, det ger nog bättre överblick.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!