Få ordning bland skorna på 2 minuter

Har du kaos bland skorna i hallen? Ligger de huller om buller på hyllan eller på golvet? Är skorna platta? Då har jag en snabb och enkel lösning för att få ordning bland skorna. OK. Jag har inte tagit tid på det. Men jag lovar att det går väldigt fort att fixa en lösning som skapar ordning. Det enda du behöver är en korg eller trälåda. Och så ställer du skorna med fotsulorna mot varandra och på högkant. På några minuter har du då fixat ordning bland dem!

ordning bland skorna

Här har jag målat en vanlig trälåda och ställt skorna i den. Voilà!

/Paulina

PS. Jag fick en kommentar på Facebook att dessa ju inte var vinterskor och att det snart är vinter, och det är ju sant. Men tipset kan även tillämpas på gympa- eller inneskor.

6 Kommentarer
 1. Linn says:

  Hej!
  Bra tips! Tack!
  Jag skickade ett mail till dig för en tid sedan där jag bla frågade om tips på hur man kan kategorisera sina saker? Vet inte om du har fått det? Vore toppen att få tips kring det, så att man lättare vet vad som passar att förvara ihop.
  Trevlig fredag!
  Hälsningar Linn

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Linn!

   Ja, det fick jag men har dessvärre inte hunnit att skriva om det.. tänkte lägga ut ett inlägg om detta så att fler kan ta del av det – får jag citera ditt mail?

   Ha en trevlig helg du också!
   Paulina

   Svara
   • Linn says:

    Hej igen,

    vad bra att det kom fram! Ja, du kan absolut citera texten. Kul om du skriver ett inlägg på ämnet 🙂

    Hälsningar Linn

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!