Ibland får lusten avgöra…

Det är toppen att ha en att-göra-lista. Och prioritera i den så att man alltid vet att man håller på med det som är viktigast. Fast ibland är det bra att hugga tag i det som känns lättast just för tillfället. Som idag – jag skulle laga mat men fick plötslig röjlust. Jag tänkte att det bar lika bra att följa den. Senare skulle jag kanske tycka att röja skulle blr för jobbigt för då är jag för trött. Men just då blev jag på det humöret och då går det ju undan. Jag har precis kommit hem från en resa, så jag packade upp resväskan och bara fortsatte med annat av bara farten. Maten blev lite försenad, men så fick det vara. Ville inte slösa bort den extra energin och lusten som jag plötsligt fick.

Ibland blir det samma sak med riktiga surdegar som man har skjutit undan. Och så plötsligt en dag känns det som att det är rätt dag att ta itu med just en sådan surdeg – klart att det ska prioriteras i så fall!

Samma sak när jag får ett infall att skriva ett inlägg – då springer jag (bokstavligen) fram till datorn och skriver ett utkast. För då väller texten bara fram. En annan dag kan det ta så mycket längre tid.. så det gäller att passa på, och då prioriterar jag det. Som sagt – ibland får lusten avgöra:)

ibland får lusten avgöra

/Paulina

Följ mig gärna via Facebook:

Eller på Instagram:

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera gärna!