Förvaringslådor under sängen – jämförelse och tips

I ett tidigare inlägg skrev jag om den fantastiska möjligheten med förvaring under sängen samt berättade vad jag själv förvarade där. Jag fick följdfrågor om var man kan köpa bra produkter för detta ändamål. Så här kommer ett lyx- och ett budgettips samt ett litet gör-det-själv tips.

Som jag skrev i mitt förra inlägg om detta bör bra förvaring under sängen uppfylla tre kriterier. Det måsta ha hjul, viklock och vara ordentligt förslutningsbart så att dammet inte tränger in. Jag har hittat två produkter på marknaden som uppfyller dessa kriterier:

Granits låda Ester:

förvaring under sängen låda Ester Granit

En sådan låda kan du annars göra själv genom att fästa hjul på en vanlig låda eller köpa en platta med hjul, som du lägger lådan på. Då har den i och för sig inget viklock men det är i alla fall ett alternativ. Då kan dui alla fall rulla ut den lätt.

Har ni sett andra lådor någonstans som uppfyller ovan kriterier? Tipsa!

/Paulina

8 Kommentarer
 1. Paulina says:

  Bara de uppfyller samma funktion, dvs hjul och viklock och helst är inte högra än 20 cm då det blir svårt att ha dem under sängen, så är de bra. Bauhaus och Hornbach har samma typ av låda. Den funkar!

  Svara
 2. Caroline says:

  Vad tror du om Bauhaus och Hornbachs lådor (med hjul och viklock)? Om man jämför med dina två alternativ.. 😊

  Svara
 3. Ekot says:

  Kolla höjden på Biltemas under-säng lådor, de är iaf lägre än ClaesOlssons, eller köp högre sängben på Ikea (om de passar)

  Svara
 4. Sara says:

  Hej och tack för en bra blogg! ???? Tänkte höra om du kan tipsa om några sängförvaringslådor som är riktigt riktigt låga? Vi har tyvärr väldigt låga ben på vår säng ???? Har själv inte hittat några lådor som är låga nog. Tack på förhand!

  Med vänlig hälsning,
  Sara

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!