Bomässor i oktober: Lidköping, Borås, Grebbestad, Halmstad och Uppsala

Hjälp! Det är redan oktober! Förstår inte var tiden tar vägen. Det är i alla fall hög tid att berätta lite om kommande Bomässor under denna månad.

Bomässan i Lidköping är igång sedan idag och jag kommer att föreläsa där i morgon den 3:e oktober kl. 12.00 och 15.00. I Sparbanken Lidköping Arena håller vi till. Program, karta, information om öppettider samt övrig info hittar du på Bomässans hemsida.

Veckan därpå, dvs lördag den 10:e oktober kommer jag att prata om förvaring och organisering av hemmet på Bomässan på Åhaga i Borås.  Även där kl. 12.00 och 15.00.

Bomässan

Veckan efter det är det dags för Grebbestad. Den 12:e oktober kommer jag att hålla föreläsning där. Den 24:e oktober åker jag till mina gamla hemtrakter, dvs Halland och Halmstad Arena närmare bestämt.

Bomässan

Och Halloween, dvs. lördag den 31:a oktober, tänker jag spendera i Fyrishov i Uppsala.

Detta innebär med andra ord massor med tillfällen att ses!

Men för nu  – ha en underbar helg!

/Paulina

4 Kommentarer
  1. Hege says:

    Jag har varit på Bomässa i Lidköping och kramat om min favoritbloggerska! 🙂 Och givetvis sett och hört hennes inspirerande föreläsning. Paulina live är supercool, och hon hade även bakat in några nya tips jag genast tog med mig hem… 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!