Föreläsning på IKEA i Kalmar den 8 oktober

Om exakt två veckor kommer jag att hålla en inspirationsföreläsning på IKEA i Kalmar. Om förvaring i allmänhet och lite mer om köket. Same procedure as always, alltså: anmälan görs på IKEA Kalmars aktivitetssida, där ni även kan läsa mer om själva innehållet. Föreläsningen är kostnadsfri men toppen om ni kan avanmäla er ifall ni får förhinder så att andra kan närvara i stället.

Sedan har det ibland inte gått för några att anmäla sig av tekniska skäl. Det händer tydligen ibland och har med IKEA:s globala bokningssystem att göra fick jag reda på. Händer det dig så är det bara att höra av sig till mig – via bloggen, Facebook, Instagram eller Twitter, så ser jag till att du blir uppskriven på listan.

Bifogar bild från senaste föreläsningen på IKEA Helsingborg, då 120 personer ville lära sig mer om förvaring:)

Förvaringsdrottningen föreläsning IKEA

Den 8:e oktober kl. 17.30 alltså. Ska bli väldigt kul och hoppas att vi ses!

/Paulina

2 Kommentarer
  1. Nina Sandahl says:

    Men då. När du äntligen kommer till IKEA nära mig så kan jag inte gå… ;). Blir för tätt inpå bebis ankomst. Finns det någon plan att komma till Älmhult framåt?
    Kram Nina

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!