Smart förvaring i garaget eller förrådet

Visst är detta smart och fyndigt? Tänk på alla små föremål man har i garaget exempelvis: skruvar, spikar, smådelar, you name it. Använd glasburkar till detta! Skruva fast locken på undersidan av en hylla och så har du en överskådlig  – och dessutom billig (!) – lösning för småprylar i garaget. Gillar det skapt. Bilen nedan visar hur du får till denna lösning steg-för-steg.

småförvaring i garaget eller förrådet

Skruven eller spiken måste bara vara lagom långa, så att de inte kommer ut på andra sidan av hyllan.. Funkar så klart även i andra utrymmen såsom förråd eller hobbyrum exempelvis. Upphittat på bloggen apartmentgeeks.net. Men har används tydligen av många fyndiga människor i många år:)

/Paulina

6 Kommentarer
 1. Tinne says:

  Hej! Var på din föreläsning på Ikea idag. Och blev väldigt inspirerad. Köpt hem en massa bra grejor och längtar tills imorgon då jag ska sätta igång och försöka lösa mysteriet under trappan. Där precis allt hamnar eftersom det är vårt ända förvaringsutrymme.
  Tack för en toppen föreläsning och jag ser också fram emot din bok 🙂

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Tinne!

   Vad roligt att läsa att du blev inspirerad! Vad kul med trappan! Såg du IKEA Helsigborgs lösning där? superfiggigt. Om inte så lägger jag ut det på Insta i morgon. Hoppas att ni hittar en bra lösning för utrymmet under trappan och att du delar med dig av den! Och så kul att du ser fram emot boken!

   Svara
 2. Matz says:

  Ja, du ser de mesta o bästa lösningarna hela tiden! Väntar på boken…. Hoppas det går att signa sig i förväg! Och att du skickar ut små ”teasers” på eposten någon månad innan 🙂
  Ett förslag: jag såg en lösning på förvaring i trappstegen. Kommer inte ihåg var, men det är ju alltid ett outnyttjat utrymme! Det var en helklädd innetrapp där frontstyckena satt med magnetlås o ett litet hål för fingret att dra bort luckan med. Smart! Visst, inte så mkt plats men en vakuum packad kudde i ena och ett vaccin paket sommardäcken i barnstorlek syntes på bilden. O jag har 13 trappsteg på källartrappen..så när den ska renoveras så blir det en sån smart och outnyttjad yta till förvaring av små ting! Ska försöka hitta på tidningen och visa dej så kanske du/jag kan göra en modell som du fotar o visar upp.

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Vad snäll du är, Mats! Tusen tack! Gällande boken så kommer jag att skicka ut inlägg om detta med info så fort jag har något. Tror att det kommer att kunna bokas i förväg på nätet hos näthandlare, men har inte tagit reda på det i detalj än – koncentrerar mig än så länge på att skriva klart manuset:) Men så otroligt kul att du är så intresserad av boken!

   Idén med trappan låter toppen! Jag tror att jag vet hur du menar. Gör du en sådan är det klart värt att fota och skriva om! Var bor du någonstans förresten?

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!