Sladdhållare vid mitt skrivbord

Sladdhållare är faktiskt en bra grej. Det sparar tid eftersom du får tag på änden av sladden snabbare. Jag har dem på några olika ställen. Vi kan ta skrivbordet som exempel. Där har jag fäst laddare till kameran och mobilladdare till IPhone i min stationära Macs uttag på baksidan och datorn. De sitter där permanent eftersom jag använder dessa två laddare ofta. Tidigare hängde de ner från bordet, och jag liksom fiskade upp dem när jag behövde någon av dessa laddare. Nu har jag fäst den andra änden av sladden i en sladdhållare, som jag i sin tur har fäst i kanten på skrivbordet.

sladdhållare till laddare

Så nu får jag tag på rätt laddare enkelt och snabbt. Och så lägger jag den tillbaka i sladdhållaren när jag har laddat färdigt. Vardagseffektivitet och mindre irritation:)

/Paulina

PS. Har man legogubbar hemma så kan man använda dessa till sladdhållare!

2 Kommentarer
  1. Liie says:

    Jahaa är det så man använder dessa! Jag köpte för länge sedan men tyckte de var för stora så har försökt sälja iväg dem. Trodde man skulle kunna trycka fast sladden i hållaren och att den skulle sitta fast (som i legogubben) men ser ju nu att det kanske funkar lika bra om de bara får glida tills det tar stopp. Tur jag inte fått dem sålda, måste nog ge dem en andra chans 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!