En in – en ut – håller garderoben uppdaterad

Jag gillar inte att shoppa. Men jag älskar högklackade skor. Så när jag såg dessa så blev det kärlek vid första ögonkastet.

högklackat svart tiger en in - en ut

Och lackpumps tillhör ju basgarderoben – i alla fall enligt mig:) Så jag köpte dem. Men ett liknande par, fast numera i dåligt skick, åkte ut i stället: en in – en ut med andra ord. Och det är ett bra tumregel att ha, även om tycker att man även ska gå på vad man verkligen trivs med. Men köper man något som uppenbarligen ersätter något annat med tanke på utseende eller funktion så finns det ju ingen anledning till att behålla bägge. Och det gäller att kontinuerligt göra sig av med saker, som man inte längre behöver. Dessutom så är det inte lika jobbigt att göra sig av med något när man har skaffat sig något annat, så passa på att rensa då:)

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!