Vinnaren av trådkorgar från Confident Living är korad!

Jag vet inte vad jag tänkte på när jag satte slutdatum för denna tävling  till kvällen innan Midsommarafton, men har man lovat något får man ju hålla det, så här sitter jag i bilen på väg till Midsommarfirande och bloggar:)

Tusen tack för alla fina bidrag! Och så roligt att även läsa att ni gillar bloggen så mycket – hade inte räknat med det. Värmer och uppskattas mycket!

Och när man har fått så mycket fina och kvalitativa bidrag så är det en pina att enbart ha ett pris att dela ut. Men så får det bli denna gång. Och så svårt att välja en vinnare bland dessa, så vi har tagit ut 12 stycken och vi gillade mest och lottade bland dem – så både bidraget i sig och tur var inblandat här. Och när vi hade lottat så blev vinnaren..

Vinnare i tävlingen med Confident Living

… Lillaanna1, som efterfrågade förvaringslösningar i tv-hörnan samt för återvinning utifrån det hon irriterade sig mest på där hemma. Stort grattis Lillanna1! De fina trådkorgar från House Doctor är nu dina.

Compact Living kommer att kontakta dig på mailadressen som du angav för att få din hemadress.

Och som tröst till er andra så kommer det en ny spännande tävling och därmed en ny chans att vinna:)

Ha en underbar Midsommar nu och ta hand om er! Själv befinner jag mig på väg till Blekinge och det regnar oavbrutet.. men hoppet är ju det sista som lämnar en människa lyder ett ordspråk.. (att förvrida ordspråk är en slags dold talang som jag har, så det kan hända att jag gjorde det även här, men ni förstår förhoppningsvis vad jag menar..), så jag hoppas på det bästa när vi kommer fram..

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!