Mina tips på förvaring av träningskläder i Topp Hälsa

”Hur förvarar du dina kläder och skor efter träning?” – i senaste numret av Topp Hälsa (nr 7 2015) finns denna artikel med och där ger jag min syn och mina tips på det. Så här ser omslaget ut:

Topp Hälsa omslag nr 7 2015

Och artikeln ser ut så här:

Topp Hälsa förvaring av träningskläder

Huvudpunkter från den:

  • Det gäller att skaffa sig en rutin kring sina träningskläder – tar ur dem ur väska direkt när du kommer hem. Tänk på att träningspasset inte är slut förrän väskan är uppackad – då får du mindre problem med illaluktande kläder.
  • Avse gärna en speciell plats för din träningsväska – en hylla eller låda – så att du hittar dem snabbt  – bra förvaringslösningar underlättar för träningen eftersom det sänker tröskeln för att passet blir av! Och dessutom sparar det tid.

Hur jag förbereder min träningsväska för att inte glömma allt jag ska ha med mig och för att det bara ska vara att ta den ner från hyllan och träna skriver jag om här.

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!