Detta är viktigast när du väljer behållare för resan

Att införskaffa små behållare för resan är ett bra sätt att optimera packningen och minska vikten. Det finns många reseförpackningar att välja bland nu för tiden och de går att köpa på många ställen. Men det finns faktiskt en viktig sak att tänka på när man ska välja dem: att de har stor flasköppning (bilden nedan). För när man häller över – framför allt balsam – så kan det lätt fastna i  just öppningen. Och då blir det ganska jobbigt och hålla på med detta. Eftersom vi reser relativt ofta så har jag hunnit göra den här övningen ett antal gånger nu och testat ett antal olika flaskor.

välj rätt behållare för resan

Behållare på bilderna kommer från IKEA och de tycker jag är jättebra just för att de har en stor öppning. Sedan är det faktiskt ett plus att de har olika färger, så att man lättare kan se skillnad på vad som är vad. Men för säkerhets skull – märk upp dem när du har fyllt dem:)

bäst behållare för resan

/Paulina

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!