Tävla och vinn trådkorgar från House Doctor

Nu var det verkligen dags för en ny tävling! Den här gången i samarbete med Confident Living, där vinsten är handgjorda förvaringskorgar från House Doctor i kopparfärgad järntråd. Du vinner tre stycken korgar i olika storlekar som du kan pryda vardagsrummet, sovrummet, hallen eller varför inte sommarstugan med – både vacker och funktionell förvaring:) Mer info om korgarna hittar du på Confident Livings House Doctor Wire korg sida.

House Doctor korgar

Vill du vara med och tävla? Det gör du i så fall genom att kommentera detta inlägg och skriva vad du vill läsa mer om på Förvaringsdrottningen.

Tävlingen börjar den 11 juni och pågår fram till 18 juni kl. 18.00. Vinnaren utses av Confident Livings jury och meddelas här på bloggen.

Ser fram emot att läsa era svar och stort lycka till!

/Paulina

66 Kommentarer
 1. Kim says:

  Kul tävling!
  Jag vill gärna läsa mer om finurlig och lite oväntad förvaring. Praktiska saker och tips som ger mer utrymme och förvaring. Som exempelvis smyckesförvaring bakom hallspegeln och liknande. Vi bor tajt och att använda dolda ytor är guld värt.

  Glad midsommar!

  Svara
 2. Jerker says:

  Vad man ska göra av alla de sakerna som man plötsligt inser att man inte har någon plats alls för, men ändå måste släppa ifrån sig inom kort. Så frustrerande och blir så stökigt..

  Svara
 3. Johanna Gullberg says:

  Vilka fina och stilrena korgar! Är gärna med och tävlar och önskar få tips och inspiration för hur man med små barn lyckas med konsstycket att behålla rum som vardagsrum och kök som vuxenrum, med andra ord – hur man i dessa rum trollar bort leksaker på ett snyggt och stilrent vis! 🙂

  Svara
 4. emilia abrahamsson says:

  Då vi är i full fart med att bygga hus behöver jag massor av inspiration till snygg förvaring och något vi har svårt med är att hitta trendig, stilren och praktisk hallförvaring som inte innehåller skjutdörrsgarderober! 🙂 Håller dessutom tummarna hårt för dessa fina korgar från confident living för då är vardagsrumms förvaringen för mysplädarna klart! 🙂

  Svara
 5. Jenny G A says:

  Hej,
  vilka vackra korgar, handgjorda som skiljer sig från massupplagorna, vill gärna ha!

  Jag skulle vilja ha smarta tips på förvaring i en hall gällande ungarnas (och mannens) innebandyklubbor, tennisrack, golfklubbor, bollar i alla de slag.
  Detta är inget som de vill låsa in i cykelförrådet. Det stör mitt estetiska sinne för ordning 😉
  Tack för en inspirerande blogg med mycket ”aha-just det-vad smart” upplevelser

  Trevlig midsommar

  Svara
 6. Mikael says:

  Hej! Schyssta korgar!
  Jag skulle gärna ha dina tips på hur man strukturerar sina saker när man är bortrest. Tycker att hotellrum alltid har för få galgar o krokar ock småsaker blir liggande överallt. Blir snabbt kaos och svårstädat för städpersonalen.
  Man vill ju inte bo i en resväska hela tiden heller…
  Hur gör du? 🙂

  Svara
 7. Paola says:

  Jag skulle vilja ha tips om hur man själv skapar förvaringsmöjligheter genom återvinning av sådant man redan har hemma (av typen hopnitade hushållspappersrullar eller hur man viker askar av kartong). Jag skulle också vilja ha tips på hur man förvarar kläder i byråar på ett smart sätt! Och alternativ för att hålla ordning bland viktiga papper. Tack för en riktigt bra blogg 🙂

  Svara
 8. Jaana johansson says:

  Jag skulle vilja få tips om hur vi ska organisera uteförrådet. Det brukar vara snyggt ett tag efter röjningen men sen vet jag inte vad som händer…. Hur ska vi tänka? Organiserar vi fel?

  Svara
 9. Jennie says:

  Jag kommer snart att flytta in i ett rum på nio kvadrat, där jag ska få plats med säng, skrivbord, bokhyllor, elpiano, träningsmatta, pysselgrejer … Så jag skulle gärna läsa mer om allmän förvaring på liten yta! Hur man får det att se hemtrevligt ut och inte som ett förråd! 🙂

  Svara
 10. Rebecca says:

  Å, de här läckra korgarna skulle man vilja lägga beslag på!

  Jag tycker det skulle vara roligt (nu när du registrerat varumärkesnamn och allt) om du i anslutning till bloggen startade en liten webshop. Antingen en egen liten produktserie med smarta och snygga organiseringspryttlar, eller ett samarbete med andra leverantörer av saker som du valt ut.

  Små reportage av typen ”före och efter” är roligt också, att verkligen se hur dina tips har hjälpt någon annan. Kanske kan du efterlysa sådant från dina läsare och publicera på bloggen. Starta en hashtag #förvaringsdrottningen på Instagram (om du inte redan gjort) och så kan folk få lägga in sina bilder där tex.

  Jag vurmar också mycket för snygga återbruk och DIY, det är alltid kul att läsa om!

  Svara
 11. Johanna says:

  Vill läsa om hur man förvarar barnens kläder, skor, leksaker, ytterkläder mm på bästa sätt, en evig ruljans av storlekar som ska hanteras smidigt och med upprätthållen ordning!

  Svara
 12. Linda says:

  Vilka fina korgar!
  Jag skulle vilja få tips om hur man kan inreda sin bokhylla när man både vill ha funktionell förvaring och något fint att titta på. Det ser så lätt stökigt ut här hemma.

  Svara
 13. Emelie says:

  Vill självklart vinna dessa fina korgar att förvara plädar och kuddar när de inte används i soffan eller kanske ute på balkongen nu i sommar!
  Jag önskar tips på:
  – Förvaring i små badrum utan att det ska se för plottrigt ut (var förvarar man hårfön, plattång mm samt toalettpapper och städartiklar till toaletten när badrumsskåpet endast får plats med smink och tandborstar) i hyresrätt där jag inte får sätta upp hyllor på väggarna
  – Förvaring av städartiklar och rengöringsmedel.

  Svara
 14. Jo says:

  Vilka fina korgar! Självklart är jag med och tävlar. Och jag skulle gärna ha mer tips om hur man organiserar upp och får ordning i det eviga ”skräpskåpet” – det där skåpet man har för allt möjligt smått (och stort) och gott! Saker som inte har en naturlig plats nån annanstans utan hamnar där… 🙂

  Svara
 15. Tina Karlsson says:

  Jag skulle vilja läsa om smarta/roliga tips på förvaring i barnrum, som gör det lätt även för barn att hålla ordning och reda. Min dotter på 5 år är tokig i pyssel och det är väldigt svårt att hålla ordning och reda i hennes rum. jag skulle bli överlycklig över att få vinna dessa fina korgar, som skulle passa perfekt i vårt vardagsrum. Din blogg är jätte inspirerande att läsa.

  Svara
 16. Caroline says:

  Jag vill gärna vinna korgarna men jag vill också gärna läsa om hur man planerar sitt kök bäst. Vad finns det för trix och tips för att optimera när man bygger om köket?

  Svara
 17. Hanna says:

  Hej! Fina korgar som jag gärna vill vinna så klart!
  Vi har en lång och smal ”kattvind”. Med snedtak. Här staplar jag kartonger med vinter/sommar kläder och sånt som vi inte använder så ofta. Men att förvara i kartonger staplade på varandra är varken praktiskt eller snyggt. Hur utnyttjar man snedtak på ett bra sätt?

  Tack för en trevlig och inspirerande blogg!
  Hälsningar från
  Hanna

  Svara
 18. Lina says:

  Riktigt snygga korgar!
  Snygga förvaringskorgar och lådor kan bara en riktigt fin inredningsdetalj samtidigt som en praktisk förvaringsplat. Jag skulle dock vilja läsa mer om dold förvaring, som att man kan förvara saker på ställen man inte tänkt på eller som inte syns vid första anblicken! Ett förslag är förvaring bakom dörrar men det finns säkert många smarta lösningar eller så tror jag att du kan komma på något finurligt när du börjar klura!! 🙂
  Tack för alla fina förvaringstips!

  Svara
 19. Alexia Liketheriver says:

  Jag ska flytta tillsammans med min mamma och min mormor från ett hus till en tre rumslägenhet och leta efter massvis med smart förvaringslösningar. Vi tre är jätte bra på att stöka till tex mormor fördela papper och pennor på matbordet och mamma samla saker under tv bordet där det då ligger och dammar och jag ta jämt med saker från mitt rum och sprider det över hela lägenheten ( saker jag behöver då och då) Det behövs liksom enkla förvaringsidéer om hur vi kan fixa allt nu när boytan minskar från ett stort hus till en mindre lägenhet. Och korgarna skulle ju vara en bra börja med att starta vårar nya organiserat liv 🙂

  Svara
 20. Nina Sandahl says:

  Tävlar gärna om fina korgar!
  Jag vill läsa om förvaring för ”kläder-på-gång”. Det som använts en dag men är för rent för tvättkorgen….
  Kram kram

  Svara
 21. Maja Gräddnos says:

  Jag skulle vilja läsa mer om smart förvaring i hallen. Framför allt hur man ”bygger på höjden” och nyttjar väggarna på ett bra sätt. Kanske kan man till och med nyttja taket genom att hänga upp korgar?
  Men sedan skulle jag också gärna vilja ha mer tips om hur man använder saker man redan har, sådant som kanske finns i alla hem, på nya sätt och för förvaring. Glasslådor, blomkrukor, ikeahyllor… gärna förslag till hur man tänker nytt och samtidigt miljövänligt.

  Svara
 22. Maria says:

  Det ständiga problemet. Förvaring för barnens grejer, i hallen, i pysselskåpet och barnrummet. Jag älskar korgarna! Håller tummar och tår ????

  Svara
 23. Christine Törnquist says:

  Hej!
  Snygga korgar som skulle passa perfekt till filtar och dyl för uteplatsen. Det jag skulle vilja läsa om är just förvaring för uteplatsen. Alltså för alla lösa prylar som man inte vill/kan ha ute jämt, men ändå vill ha tillgängligt, så som filtar, kuddar, matta, ljus, vaser etc.

  Svara
 24. Agneta Olofsson says:

  Jag är i desperat behov av tips på förvaringslösningar för de där vardagsgrejerna som inte 1,5-åringen ska pilla på men som man ändå vill ha nära till hands. Till exempel fjärrkontroller, diverse laddare, mediciner som behöver vara nära för att inte senila föräldrar ska glömma dem… Allt kan läggas på en hylla högt upp men hur snyggt är det?
  Sedan alla de där smågrejerna som pennor, lappar, batterier, näsdukar etc som hamnar i en diverselåda huller om buller – hjälp!

  Svara
 25. Pernilla says:

  Jag vill ha tips på hur man gör när man halvvägs in i projektet skapa-ordning-i-hemmet, ledsnar och trycker in sakerna man inte orkat gå igenom och sortera upp i närmsta garderob.

  Svara
 26. Karin says:

  Jag skulle vilja få inspiration hur jag i barnrum snyggt kan förvara/inreda med färdigbyggda legofigurer (många). Ställda på en bokhylla blir det inte mycket av dem då de flesta är ganska låga, ex bilar.

  Svara
 27. Dawn says:

  Hej!
  Vilka fina förvaringskorgar! Att de är handgjorda gör dem ännu mer speciell. Jag letar jämt efter produkter som inte bara är vackra men har ett nyttigt ändamål, särskilt när det gäller funktionell förvaring.

  Jag skulle vilja veta mer om hur man kan förvara varor mer effektivt i små utrymmen såsom badrum, garderob, hall, etc. Det finns massor av produkter men det är så svårt att avgöra vilket som ger en bra lösning som ökar bekvämligheten och användbarhet men fortfarande ser bra ut.

  Tack för en inspirerande blogg och chansen att vinna korgarna!

  Svara
 28. Pernilla Johansson (@obeskrivlig) says:

  Jag skulle vilja läsa mer om hur man gör med förvaringen av alla de där prylarna som man använder regelbundet men som man inte vill ha stå framme hela tiden. För min del är det allt från brödrosten och tvättställningen till smink och mindre ”bra att ha lite då och då grejer” som tenderar till att ansamlas på köksbordet. För om det inte är supersmidigt att ställa tillbaka sakerna på sin korrekta plats tenderar jag till att, eh, ja, inte ställa tillbaka det direkt.

  Gärna också tips som är mer riktade till sådana som mig som hyr i andra hand, dvs har noll möjligheter att göra något kreativt/köpa vissa saker/göra om vissa saker utan istället får göra det bästa av situationen man har.

  Svara
 29. Emma says:

  Åh, så fina korgar! Jag skulle vilja läsa mer om hur man kan använda saker till annat än de egentligen är tänkt. Som kryddhyllan som används som bokhylla i barnrummet, en överbliven spjälsängsgavel som blev en klädhängare osv. Smarta förvaringsknep som inte behöver innebära en massa nyköp.

  Svara
 30. Sofia says:

  Självklart vill jag vara med och tävla om så snygga korgar! Det jag skulle vilja läsa mer om här på bloggen är förvaring av papper, broschyrer, visitkort och dylikt. När jag till exempel har varit på en mässa eller ett företagsmingel och kommer hem med en hel bunt med diverse foldrar och visitkort, som jag vill spara till framtida jobb och projekt så vet jag aldrig var jag ska göra av dem. Det brukar sluta med att de får ligga framme på skrivbordet ett par dagar tills jag inte längre står ut med att ha dem där och då slänger jag dem istället. Samma sak med snygga bilder på inredningsinspiration och sådant som jag river ut ur tidningar. Var ska man göra av dem tills de behövs?

  Tack för att du skriver en så bra och inspirerande blogg!

  Svara
 31. Tina Johansson says:

  Jag skulle vilja se smarta förvaringslösningar på platser där man inte trodde att man kunde förvara saker på ett snyggt och bra sätt. Jag bor själv på 40m2 så jag måste hela tiden tampas med att köpa saker som kan inkludera en smart förvaringslösning. De är ett pussel men de brukar fungera till slut.
  Tack för en bra blogg!

  Svara
 32. Eva Holmström says:

  Hej,
  Så snygga korgar. ???? Det jag skulle vilja läsa mer om och få hjälp att få ordning på är den stora byrån jag har i hallen som innehåller flera lådor och har ingen ordning i sig… Kramar till dig Paulina från Eva ????

  Svara
 33. Josse says:

  Jag skulle vilja läsa mer om bra förvarings tips och strukturera i källaren!
  Pannrummet, förråd i källaren!
  Hur man kan förvara på bästa sätt så man får mesta möjliga plats och ordning!

  Svara
 34. Frida says:

  Hej! Jag skulle vilja vilja läsa mer om snygg förvaring i kylskåp, något man kan lägga charkpåläggen i så man slipper prassla och vika upp & ihop det där jobbiga pappret efter varje frukost och kvällsfika. Pappret som dessutom tar plats över hela köksbordet när det väl är utvecklat. Någon förvaring som även passar en fin dukning.

  Svara
 35. Micke says:

  Här hemma grubblas det på principer för vad som ska förvaras inomhus och vad som kan flyttas ut i kallförrådet. Vad göra av mer skrymmande saker som duntäcken, mattor, vinterjackor, soffklädslar, kabinväskor etc som inte används för tillfället men behövs ibland? Vad är lämpligt att grovförvara och inte?

  Är också nyfiken på bäst nyttjande av sänglådor, vad har ni i era? Våra härbärgerar för tillfället familjens samlade trasmattor. 🙂

  Svara
 36. Helena H says:

  Snygga korgar att ha blommor, ljus eller filtar i! Jag vill veta mer om förvaring utomhus, på altan eller balkong.

  Svara
 37. Monica Bengtsson says:

  Hej! Tuffa, praktiska och dekorativa korgar som skulle passa fint och fylla sin funktion hemma hos mig!
  Jag skulle gilla lite tips och inspiration om hur man på ett smart och praktiskt sätt kan förvara förbrukningsartiklar typ toa-hushållspapper, servetter,ljus etc. Bor i en lägenhet utan klädkammare och med begränsat utrymme i skåp och lådor.
  Ser fram emot detta och hoppas turen är på min sida…..
  Monica <3

  Svara
 38. Stella says:

  Åh, de korgarna skulle passa fint hemma hos mig! 🙂
  Jag vill gärna ha mer tips för små hallar. Ex skoförvaring (barnskor och gympaskor, inte snygga pumps och sandaletter 😉 ) och möss- och vantförvaring. -Och så säsongsförvaring av vinterkläder mm.
  Tack för en riktigt bra blogg!!! 🙂

  Svara
 39. Mariel says:

  Älskar alla tips jag får från förvaringsdrottningen men var ska jag börja????. Skulle behöva en strg för steg modell. Förvaring for dummies.

  Svara
 40. Camilla says:

  Jag skulle gärna läsa mer om förvaring till barn. Alla dessa prylar… Kanske några smarta lösningar för barnkläder, sortering av leksaker lätt tillgängligt för lek etc

  Svara
 41. Cecilia says:

  Hej! Älskar korgarna, så jag är självklart med och tävlar! De skulle passa väldigt bra i vårt nya radhus som vi flyttar till i vinter…

  Jag skulle gärna vilja se lite mer hur du löser förvaring av tex, presentpapper, tejp, snören etc, för att lätt komma åt det när man ska ha det! Sen skulle jag även vilja se hur du skulle ordna upp ett litet förråd, tex under en trapp, där alla möjliga olika saker ska få plats, allt från återvinning, lättillgängliga leksaker, viktiga papper till skor och jackor som inte är i säsong.

  Hoppas på tur!!
  /Cecilia

  Svara
 42. gummigumman says:

  Hej!
  Jag skulle gärna läsaom hur man förvarar sina pysselprylar på ett bra och smidigt sätt.
  Samt lite tips på hur man skä tänka vid organisering av förvaring. Tycker det kan vara svårt ibland att hålla ordningen på det jag sorterat undan och misstänker att jag kanske organiserat fel.
  Tips på bra, enkel och utrymmessnål förvaring av alla papper som ska sparas, typ fakturor och sånt.
  Tips på hur man gör för att få ordning bland smycken, skärp, väskor och sjalar. Dom sakerna är jag så kass på 🙂
  Tack för en bra blogg!
  Ha en fin helg!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

  Svara
 43. Marie says:

  Vi bor i en oerhört illa planerad lägenhet som är ca 100 år gammal!
  När vi flyttade hit fanns inte ens en garderob, och knappt skåp i köket,
  vi har försökt lösa problemen, och satt in hyllor där det får plats, men
  resultatet är kaos! Så hur löser man förvaringsproblem i ett
  boende där det inte finns plats för, eller ens hela väggar, till ev
  skåp och hyllor, utan att skapa ännu mer oreda och kaos, det vill jag gärna
  läsa om! Ha det så gott/Marie

  Svara
 44. lillaanna1 says:

  Hmm… Funderar på vad jag irriterar mig mest på här hemma.

  Tv-hörnan
  Massor av olika fjärrkontroller, handkontroller till två tv-spel, sladdar hit och dit. Har dessutom en tvååring som gärna vill leka med fjärrkontrollerna.

  Återvinning
  Plast, tidningar, kartong, färgat glas, ofärgat glas, pantburkar och flaskor, metall, skrot av olika de slag.
  Vi har en bastu i vårt hus som vi aldrig använt till att basta i om jag säger så.

  Tack för en bra blogg!

  Svara
 45. Frida Bergner says:

  Jag är självklart med och tävlar om dessa fina korgar.
  Jag skulle gärna vilja se olika tips på hur man kan piffa till en uteplats som inte har tillgång till tak.

  Svara
 46. ordnatkaos says:

  Hej Förvaringsdrottningen och alla följare!

  Korgarna är verkligen superfina och dom skulle passa bra även hos mig. Håller på att ”bygga nytt bo” med två små barn efter en riktigt tuff separation och det är verkligen kaos bitvis så användningsområden finns det gott om… ????

  Jag skulle gärna vilja läsa mer om hur man på ett bättre sätt kan förvara barnens leksaker (alltså de som används dagligen). Jag vill gärna börja involvera barnen i att plocka undan och städa efter sig redan nu, på ett pedagogiskt och lustfyllt sätt så att det inte upplevs som ett måste… Och det är verkligen en utmaning med en treåring vars mest frekvent förekommande ord just nu är ”NEJ!” ????

  Så… en liten utmaning till dig, Paulina! Hur kan jag inspirera mina barn och få dem ”med på tåget” med smarta och spännande förvaringslösningar?

  Tack för en riktigt bra blogg förresten! ????

  Svara
 47. Anneli says:

  Jag skulle vilja ha tips på hur man håller ordning i städskåpet. Det är ju så mycket som ska få plats där. Dammsugare, rengöringsmedel, trasor och verktyg.
  Städskåpet är det ställe i mitt hem som är allra stökigast.

  Superfina korgar!

  Svara
 48. lovisa/polichinelle says:

  hej! vilken fin tävling. jag har tre förslag på saker jag gärna läser mer om hos dig:
  – compact living’ – hur förvarar man saker i en liten (20-30 kvm) lägenhet?
  – köksförvaring. smarta lösningar för lådor, väggar och skåp.
  – förråd. hur strukturerar man upp sitt förråd på ett bra sätt?

  Svara
 49. Ingela says:

  Jag skulle vilja läsa mer om var det är smartast att börja när man ska strukturera upp sitt hem så att det inte blir totalt kaos, när inte finns ett extra rum att hålla till i.

  Svara
 50. Helena says:

  Jag skulle vilja få tips på förvaring av leksaker ute. Typ sparkcyklar, spadar, hinkar, bilar osv… Det tar aldrig slut!
  Tack för många bra tips!

  Svara
 51. Karin Andersson says:

  Hej!

  Jag efterlyser förvaringstips angående köksredsskap. Slevar, osthyvlar, elektriska saker som mixer, vispar och matberedare. Hur jag får plats i ett litet kök och att allt inte ligger synligt eller på helt ologiska ställen.
  Tack för fantastisk blogg och damn så fina korgarna är ????????????
  Mvh Karin A

  Svara
 52. Katarina says:

  Tips på förvaring i skrubbar och förråd vore fint, samt var jag ska göra av alla dessa plastburkar och kakburkar? Och ja, dom används men inte jämnt….:)

  Svara
 53. Emelie Gunnarsson says:

  Hej!! Bästa bloggen för en ”var sak har sin plats tjej”, tack för alla bra tips! Kompisarna skrattar gott åt mina märkta fryslådor! Jag vill gärna läsa mer om barnrum, hall (där jag har paxat en plats för de fina House Doctor korgarna) förråd och garage! MVH Emelie

  Svara
 54. gustafssonspia says:

  Vilka fina korgar, klart man vill vara med och tävla. jag vill läsa mer om bra förvaring i garage och förråd. Tips om mussäkra förvaringar så man slipper gnag och bajs . Kraaaam pia

  Svara
 55. Carina J says:

  Ursnygga korgar, skulle va en bra lösning för mina filtar o kuddar i uterummet. Mer inspiration och idéer om ordning och reda till en liten klädkammare.

  🙂

  Svara
 56. Marie says:

  Inte helt lätt att komma på nya förvaringslösningar då du redan har det mesta på din fina sida. Det första jag kom & tänka på är det så kallade skräprummet/utrymmet som folk lastar in alla möjliga saker i, som kanske borde vara på något annan ställe (som inte kanske finns) Det kan vara allt från tavlor som inte används, blomkrukor, påse med pantflaskor/tidningsreturer, stegen, kattsand, burk målarfärg, verktyg och så vidare. Så hur får man ordning på diverseutrymmet vore trevligt att läsa om 🙂

  Svara
 57. Marta says:

  Här är ytterligare en som önskar förvaringsinspiration för hall. Vi kan inte ha skjutdörrsgarderob, men har en ca 2,5m bred vägg att utnyttja. Vill ha plats för många skor, krokar eller galjar i barnhöjd och vuxenhöjd samt en varsin låda/fack för mössor, vantar, sjalar. Ryms det även förvaring av paraplyer, sittunderlag etc vore det toppen. Gärna

  Svara
 58. mammahelena says:

  Är gärna med och tävlar! ❤️
  Skulle vilja läsa mer om förvaring för papper (teckningar, räkningar, viktiga papper) och förvaring i klädkammare/förråd ☺️

  Svara
 59. Eva Börjesson says:

  Jag gillar verkligenl korgarna! Det gnistrar om dem och sånt som det gnistrar om blir man lycklig av! Jag föreställer mig mitt nya ordningsamma liv där jag får god hjälp av dessa vackra korgar! Jag håller tummarna!

  Svara
 60. Anna says:

  Vill läsa och få tips om förvaring i pysselrum! I vår källare har vi en pysselhörna där vi förvarar allt såsom glitter, pärlor, snören, papper, saxar osv. Nu står allt halvt om halv uppdelat efter vad det är i olika lådor. Men ändå svårt att hitta och allt hamnar huller om buller. Bra tips om förvaring i pysselhörnor/kontor önskas 🙂

  Svara
 61. Sarah says:

  Vi väntar fjärde barnet och barnen är 1, 2 och 4 år gamla, vi har en liten trång hall och ingen groventre, idag svämmas hallen över med skor, mössor, solhattar, vindfleece, skaljackor m.m.. Och på vinterhalvåret är det ju inte mindre saker om man säger så 😉
  Vi har försökt att organisera det med att bygga en hylla med tre fack och satt gamla ”skolkrokar” under till våra tre barn, men det har inte fungerat så bra, och nu behöver vi ju alltså ha plats för ytterligare en litens ytterkläder 😉
  Så tips på att styra upp små och röriga hallar skulle jag hemskt gärna läsa mer om i framtiden 🙂

  Svara
 62. Jessika says:

  Då vi är i starttagen att inreda vår sons barnrum skulle jag vilja läsa massor om snygg, praktisk och barnvänlig förvaring. Vet inte riktigt vart man ska börja.

  Korgarna är to die for 🙂

  Svara
 63. annakastanius says:

  Jag skulle vilja läsa om smarta förvaringar i hallen till barnens grejer. Så de lätt kan komma åt dem, samtidigt som det inte ska vara ivägen. De här korgarna hade kanske passat perfekt till barnens mössor/kepsar/vantar och andra utegrejer ????

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!