Att föreläsa är ovärderligt och väldigt kul

I veckan höll jag två föreläsningar – en på IKEA i Örebro och en på IKEA i Karlstad. Och det är alltid lika kul och givande att hålla dem. Att få dela med sig av sina tips och råd och kommunicera direkt med andra som har en massa tankar och idéer. Det blir alltid långa diskussioner efteråt om ordning och reda, förvaring och alla utmaningar förknippade med det och alltid lär man sig något nytt. Som olika förvaringslösningar som folk har kommit på. Eller utmaningar som finns där ute. Vad man fick ut av föreläsningen. Eller få feedback på bloggen.

Till Örebro kom ett par ända från Huskvarna, vilket var riktigt kul. Och så blir jag lite extra glad när det är män i publiken – de brukar vara en minoritet:) Av Husqvarna paret så var det dessutom mannen som var den ordningsamma. Jag vet att det finns många fler sådana män, och just därför är det som sagt extra kul att träffa dem:)

IKEA föreläsning

Och så fick jag denna fina avtackning från arrangörerna – det gör en också glad förstås:)

/Paulina

2 Kommentarer
 1. gustafssonspia says:

  Du verkar vara så himla duktig. Om du kommer till Uppsala så ska jag försöka komma och lyssna. heja dig och hurra för tjejer som är framåt. Kraaam Pia

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Tack så mycket Pia! Jag kommer till Uppsala lördag den 31/10 – ska var med på Bomässan där. Hoppas att se dig där då!:)

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!