Förvaring av underkläder – mina lösningar

 Jag tycker att du ger himla bra tips på din blogg. Dock saknar jag tips på hur man förvarar underkläder (bh och trosor) bäst. Vill  ogärna köpa ny förvaring till underkläder. Kan du tipsa om hur man bäst förvarar och har ordning på bh och trosor med befintliga lösningar som vanliga Svensson har hemma. Kan du visa med bilder på t.ex. hur du löser förvaring av underkläder hemma?

Jag fick detta läsarbrev från Cindy som självfallet ska besvaras:) Jag har definitivt en lösning som vanliga Svensson har hemma. Så här har jag organiserat min låda med underkläder:

ordning och reda bland underkläder

Jag förvarar mina dem i en trådback, som jag har skapat tre utrymmen i med hjälp av två stycken tyglådor från IKEA som heter SKUBB. Jag använde den avlånga och den lilla (man får tre olika storlekar när man köper en förpackning). I tyglådorna har jag två olika sorters trosor och resten av utrymmet är vigt åt bh:er. På bilderna är BH:erna vikta i hälften, men efter kommentarer från er så har jag ändrat och nu ligger de ovikta efter varandra på samma sätt som ovan:).

Så det behöver inte bli svårare  – eller dyrare – än så att skapa effektiv förvaring av underkläder:)

/Paulina

PS. Mer förvaringsinspiration gällande ordning bland underkläder och förvaring av underkläder.

6 Kommentarer
 1. Kristin says:

  Hej! Har precis hittat din blogg och tycker den är helt underbar! Har dock ett tips – har själv jobbar i underklädesbutik under en tid och det är inte så SNÄLLT mot BH:n att ”vika” ihop den. BH:ar som är formpressade, alltså med stoppning förlorar sin form genom att man göra så. Häng upp på galge eller lägg den plant i lådan. Kram från BH:tjejen!

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Kristin,

   Tack för påpekandet! Det var fler som anmärkte på detta, så jag har ändrat om i min låda och nu ligger alla bh:er ovikta efter varandra. Alltid lär mig sig något nytt så det är superbra att få sådan tips! Bäst att jag ändrar även i texten:) Så tack än en gång och kul att du hittade och gillar bloggen!

   Svara
 2. Jennie says:

  Ett litet tips bara – förvara inte bh-ar vikta! De slits mycket snabbare då, kupan som är felvikt blir inte så fin. Annars har du superfin ordning 🙂 Själv har jag mina bh:ar i en skokartong, kanske inte supersnyggt, men den passar perfekt på både längden, bredden och höjden, och man kan ju pimpa den om man vill! 🙂

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Tack för tipset Jennie! Kollade igenom mina behåer efter att jag hade läst det och det du skriver verkar ju stämma, så jag tog det till mig och gjorde om:) Alltid lär man sig något nytt! Och skokartongen kan ju funka lika väl som vilken annan lösning som helst:)

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!