Regn = möjlighet att röja och rensa:)

Jag är en sådan som kan röja hela dagen och upptäcka på kvällen att ”det var ju soligt ute idag”, vilket ju kan kännas lite tråkigt i efterhand med tanke på att man i detta land inte riktigt vet när man får se solen nästa gång. Och så får man liksom bortförklara det på jobbet när måndagen kommer varför man i all världen valde att sitta hemma i stället för att vara ute. Så en sådan som jag kan faktiskt bli glad när det regnar, för då kan jag röja ifred utan att ha dåligt samvete att jag missar solen. För alla andra ser jag det som en fantastisk möjlighet att mobilisera sig att just röja och rensa:)

Regn - möjlighet att röja och rensa

Och vad jag har pysslat med hela dagen berättar jag inom kort:)

Ha en fortsatt härlig röj-helg!

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!