Smyckesförvaring från Åhléns

Armbanden blev för många så jag investerade i denna smyckesförvaring från Åhléns. Gillar att den är gemskinnligt och bygger på höjden, vilket ju blir mer platseffektivt samtidigt som det blir överskådligt. De olika hyllplanen drar man ut på samma sätt som jag gjorde med locket på bilden (och nu ser jag att jag måste damma av den..)Smyckesförvaring från Åhléns

Jag har så klart grupperat smycken i de olika facken: Överst de jag använder oftast, så att det blir lättast att ta fram, andra facket dem jag använder mindre ofta osv. Rätt förvaring gör att du använder saker oftare, och en sådan lösning möjliggör verkligen detta. Man ser ju alla sina armband så ingen faller i glömska. På så sätt får man mer nytta och nöje av sina ägodelar.

Ha en härlig helg!

/Paulina

3 Kommentarer
 1. Anna says:

  Hej!
  Tack för all inspiration!
  Har dock en sak som jag saknar smart lösning på, det är min dotterns alla diadem! Hur ska jag göra för att få en smart förvaring samtidigt som man har en bra överblick och lättillgängligt. De är i hennes rum då hon själv väljer utstyrsel innan förskolan.

  Tack på förhand!
  Anna

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!