Mina favorit förvaringslösningar hemma – TT intervju

För några veckor sedan gjorde TT ett reportage hemma hos mig, där de bad mig att ta fram några förvaringslösningar som jag var extra nöjd med. Jag pratade jag lite förvaringsfilosofi, om hur våra förvaringsbehov ständigt förändras, att man ska utgå ifrån irritationsmomenten när man ska välja var man ska börja och gav konkreta tips för hur man praktiskt ska ska gå till väga för att skapa ordning och reda hemma.

Som jag berättar i artikeln, som bland annat publicerades Nerikes Allehanda, om hur man just ska gå till väga rent praktiskt:

”Det kan handla om att soffbordet alltid är belamrat med grejer. Undersök vad det är som hamnar där, det kanske är posten? Okej, posthanteringen behöver en ny lösning.

Testa att ta en kartong, skriv ”post” på den och ställ den i en hylla under en vecka. Hamnar posten där i stället för på bordet? Bra, då kan du köpa en snyggare lösning om du vill. Börja inte med att lägga ut en massa pengar för att lösa förvaring, testa din tanke först. Utgå från ett irritationsmoment i vardagen, skapa en tillfällig lösning, testa den under en kort period för att se att den verkligen fungerar. Gör den sedan permanent.”

En av mina absoluta favoriter här hemma är ju förvaringen i sockeln. Den avgjorde i princip valet av hela köket, så den fick jag så klart visa upp:) Övriga lösningar hittar ni i länken ovan.

TT intervju hos förvaringsexperten och bloggaren Förvaringsdrottningen

/Paulina

foto: Janerik Henriksson

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!