Lars Wallin och smart förvaring av tamponger

Jag brukar ju förespråka att man även ska tänka utanför boxen när man skapar sina förvaringslösningar och utgå ifrån formen och måtten när man tänker ut alternativa användningsområden. Utifrån det resonemanget upptäckte jag att Lars Wallins underbara sminkportmonnä för rouge lämpar sig alldeles utmärkt till att förvara tamponger i.

förvaring av tamponger i handväskan - Lars Wallin

En sådan förpackning passar dessutom extra bra i en handväska! Jag får både glädje av att se den och nytta av dess funktion. Och så återanvänder jag, vilket dessutom blir miljövänligt:)

Lars Wallin rouge förpackning

Och så blir man alltid extra nöjd när man har just har hittat ett alternativt användningsområde för något man redan har hemma. Det ger liksom en extra tillfredsställelse.

/Paulina

6 Kommentarer
  1. Lina says:

    Vill tipsa alla smarta, miljömedvetna kvinnor om världens bästa uppfinning: Menskopp! Aldrig mer jakt på tamponger, aldrig mer köpa tamponger! Dock skulle menskoppen också platsa i den underbara sminkportmonän när den inte används 🙂

    Svara
  2. AktivaDagar-Camilla says:

    Snyggt och smart! Jag har en liten väska i min vanliga väska, ett ”survival-kit” med tamponger, plåster, värktabletter… Men det är inte alls i denna snygghetsklass 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!