Veckans uppdrag – hitta bra förvaring till laddare

Vi är två kontorsråttor som använder bärbara datorer i jobbet. Dessa behöver laddas med jämna mellanrum. Och dessa laddare har ibland haft en benägenhet att ligga kvar vid sidan av soffan alternativt matbordet (för det är där vi oftast jobbar när vi jobbar hemma – alltså han vid soffan och jag vid matbordet i vardagsrummet). För att de inte längre skulle riskera att ligga framme bestämde jag mig att hitta en uppsamlingsplats för dem. Kravet på denna förvaringslösning var att den skulle vara väldigt lättåtkomlig och överskådlig så att man snabbt kunde ta fram och lägga tillbaka sin laddare. Jag funderade på det ett tag och kom till slut fram till att förvaringslösningen lika gärna skulle kunna vara denna:

en skål - bra förvaring till laddare

Nu ligger de alltså i en skål på fönsterkarmen vid soffan –  extremt lättillgängliga men ändå gömda. Och förvaringslösningen är dessutom en prydnad. Tycker att jag lyckades tänka kreativt där:). Tanken är att skålen ska flyttas till ett sidobord, men det har jag inte lyckats införskaffa än. Ingen lätt historia har det visat sig då jag vill att sidobordet både ska vara funktionellt och snyggt, med rätt mått och en extra hylla där man kan lägga just datorer… tipsa gärna om ni har sett en sådan!

/Paulina

6 Kommentarer
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Malin!
   Tack så mycket för tipset! Vårt sidobord får vara max 50 ca hög och 60 cm brett, så den du skickade faller dessvärre bort, men Norrgavel var ett bra tips, så det ska jag kolla upp. Tack!

   Svara
 1. Carina says:

  Hej!
  Jag har både laddare, dator och iPad i min nya tv bänk. I bänken finns en rejäl låda som gömmer alla dessa tråkiga men nödvändiga saker. Detta funkar bra för mig och prylarna är lättåtkomliga.
  Annars gillar jag också snygga skålar och korgar för att samla småprylar. Tex har jag en snygg korg med lock på sängbordet där jag lägger smycken och div andra småprylar.

  Kram Carina

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!