Detta håller inte, TGR

Jag tänkte skriva ett inlägg om TGR:s reseföpackningar, som jag tyckte var så fyndiga. De säljer ett kit med halvtransparenta respåsar med ziplock, som de har anpassat efter specifika saker vi har i våra necessärer när vi reser som exempelvis tops eller make-up borstar. Jag köpte ett sådant kit när jag besökte den nyöppnade TGR i Stockholm och började använda på min nästkommande resa. Det klarade dock inte påsarna. De gick sönder nästan på en gång. Två av fem påsar gjorde det.

trasig  plastpåse med ziplock

Det är inte roligt att dela ut ris, men det är inte heller kul när något man köpt inte håller. Det resulterar i att man antingen får lägga ner tid på att reklamera produkten eller förlora sina pengar. Och så blir en billig lösning plötsligt dyr. Dessutom har då miljön lidit av detta.

Med facit i hand så borde jag investerat i motsvarande påsar från Granit eller MUJI – de är dyrare i inköp men de håller.

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!