Ett litet tips för att få mer plats i skohyllan

Nu är våren här och med den vårskorna! Här kommer ett litet tips för att få plats med mer skor i skohyllan.

tips för att få mer plats i skohyllan

Från boken ”Förvara smart – organisera ditt hem” Foto: Ulf Huett

Ställ en sko med framsidan fram och det andra med framsidan bak. I min skohylla får jag så sätt plats med en sko till, vilket är perfekt i mitt fall, för annars saknas just plats för en sko för få in hela paret… Det här tipset kan i övrigt tillämpas på alla typer av skor, då framsidan alltid är åtminstone lite bredare än baksidan. Sedan gäller det att få in denna rutin när man ställer tillbaka skorna, och det är ju en träningssak, men efter ett tag så sitter vanan där, så ge inge upp:)

Ha en härlig helg!

/Paulina

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin:
bloglovin
Eller följ mig via Facebook:

2 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] man får mer plats i sin skohylla har jag tipsat om tidigare, både på bloggen och i min första bok.  Och nu blev jag pingad av @ emser85 på Instagram om […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera gärna!