Att ge bort är hållbart!

Förra veckan skrev jag ett inlägg om hur jag rensade ut min kökslåda. Där nämnde jag att jag fortfarande hade för många förkläden och skrev att jag gärna gav bort av med dessa. Då kommenterade ”Busmamman” att hon gärna ville ha ett. Det var ju strålande. Vi bestämde en plats och förkläden bytte ägare. Jag blev av med två stycken som jag inte hade för många av av Nadja, som hon egentligen heter, får förhoppningsvis nytta och glädje av mina förkläden.

Det jag däremot inte hade väntat mig var att jag skulle få blommor som tack! Så nu har vi gjort miljön en liten, liten tjänst.  Att ge bort är hållbart och det måste vi göra oftare! Oftast så finns det någon som är i behov av just det som du vill bli av med. Och så har vi även gjort varandra glada. Tusen tack för blommorna, Nadja!

blommor som tack

/Paulina

PS. Nadja har en blogg som heter Busmammans.blogg.se om ni vill kika in där.

6 Kommentarer
  1. Ingrid says:

    Glädje med byten! Känner så väl igen det.
    För den som vill undersöka detta fenomen kan jag rekommendera grupper på Facebook, finns visst flera lokala. Själv har jag genomfört ett 10-tal lyckade byten genom en sån.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!