Bra förvaring på översta hyllan i köksskåpet

För att saker inte ska ramla över en när man tar ner något och för att kunna få bra överblick över saker som finns på översta hyllan eller ligger i översta skåpet, så är min rekommendation att skaffa korgar. Helst ska de vara halvtransparenta eller så ska det vara trådbackar. Detta för att man lätt ska kunna se vad som är i dem. Annars kan man ju alltid märka. Men trådbackar är dessutom lätta i sig, så det blir lättare att just ta ner den från översta hyllan eller skåpet.

Så här har jag gjort i mitt översta skåp ovanför micron:

Två trådbackar – en för servetter och en för Viktors godis – det finns en anledning till varför de står så högt uppe…

Översta hyllan i köket

När man tar ner trådkorgarna så får man tillgång till allt som finns inuti – bra överblick med andra ord:) Längre in i skåpet finns det saker jag använder ganska sällan och inte behöver ha lättåtkomliga.

Ha en underbar helg!

/Paulina

PS. Om ni vill se en annan lösning för förvaring av servetter.

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!