4 sätt att märka dina hänglås så att du hittar ditt skåp

Jag vet inte hur många gånger som jag har letat efter mitt skåp i omklädningsrummet.  Jag är så uppe i mitt så jag knappt lägger märke till omgivningen. Och så kommer jag alltid i sista sekunden (för jag ska ju tidsoptimera) och kastar mig över något ledigt skåp. Och så har jag samma lås som alla andra. Så det har hänt att jag har verkligen har letat runt bland låsen och försökt matcha min nyckel för att hitta mitt skåp.. Är man dessutom på ett nytt gym eller badhus så kan det vara ännu svårare om man inte hittar i själva lokalen.. Men det finns så klart bot på detta! Jag har nu äntligen tagit mig i kragen och fixat till mina lås och passar på att sammanställa lite olika sätt att göra detta på:

 1. Införskaffa annorlunda lås

Hänglås förvaringsdrottningen

”Whale” eller ”Anti” – lite annorlunda i alla fall.

 1.  Märk med stickers

hänglås märkta med stickers

Jag passade på att vara lite pedagogisk – min egen bokstav eller påminna mig om att äta frukt efter träningen:)

 1. Pimpa med hobbypärlor

hänglås med pärlor

Har man barn som gillar att pyssla så är den ju enkel att få till. Inpiration från de där mobilprydnader.

 1. Måla hänglås och nyckel med nagellack

hänglås och nyckel målade med nagellackDessa hänglås blir lättast att hitta bland hänglåsjungeln i omklädningsrummet. När man märker både låset och nyckeln så blir det dessutom lättare att hitta och matcha om den en ena har kommit bort från den andra:)

Inget mer letande för min del i alla fall!

/Paulina

4 Kommentarer
 1. Ylva says:

  Smart! Nagellack it is! Sen barnen kom har jag inte målat naglarna ofta. Bra att det kommer till användning ????

  Svara
 2. Linda says:

  Målade mitt med glittrigt rosa nagellack. Lär vara ensam på gymmet med så glammigt lås. Instagram: @zingorina

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!