Kreativ smyckesförvaring bakom IKEA spegel – gör det själv tips

Den här välgenomtänkta idén för smyckesförvaring måste jag bara föra vidare. Den är så smart av flera skäl: spegel med smyckesförvaring IKEA

  1. Kellie, som kom på denna idé,  identifierade sitt förvaringsbehov. Hon behövde ordna upp det bland sina smycken.
  2. Hon identifierade även sina mönster och vanor vad gäller användning av smycken och kom fram till att för att använda sina smycken så var hon tvungen att ha dem väldigt lätt tillgängliga och ha bra överblick över dem, annars struntade hon i att ta på sig några. Alltså behövdes yta för detta.
  3. Denna yta hittade hon på en vägg, som inte nyttjades till något speciellt utan snarare var ett störningsmoment då det var det första man såg när man gick in i sovrummet.

4. Kellie hittade på ett sätt att dölja sin smyckesförvaring genom att sätta en spegel framför. Denna hängde hon upp på gångjärn, så att det fungerar som ett skåpsdörr som döljer smyckena från exempelvis damm. Samtidigt är just kombinationen smycken och spegel briljant, då man ju behöver en spegel när man tar på sig sina smycken.

Så Kellie lyckades alltså hitta en fövaringslösning som gör att hon kommer att använda sina smycken oftare, som är smart uttänkt och ser snyggt ut och som dessutom får rummet att se större och ger ett mer inbjudande intryck. Hatten av.

Hennes egen beskrivning av hur hon gick till väga steg för steg, vilka utmaningar hon stötte på samt fler bilder hittar ni på hennes blogg The Girl on The Go.

<

p style=”text-align:center;”> /Paulina

 

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!