Föreläsning och inspirationsbilder från IKEA i Uddevalla

Visst älskar man att prata om det man gillar? Igår höll jag min inspirationsföreläsning på IKEA i Uddevalla och det var precis vad jag gjorde. Förvaring kan jag ju prata precis hur mycket som helst om, så det är alltid en utmaning att hålla tiden:) Och det är så otroligt kul att träffa andra som också tycker att förvaring är både roligt och viktigt. Jag blir berikad av dessa möten och lär mig alltid något nytt. Igår hade jag ett mycket intressant samtal med både mor och dotter, som handlade om ordning och reda, barnuppfostran och olika kulturer. Gav mig en hel del att tänka på.

Inspirationsföreläsning förvaring IKEA

Jag passade även på att ta lite bilder för er som inte har varit på IKEA i Uddevalla. Det roliga med att besöka olika IKEA varuhus är att man får ta del av olika inspirationsmiljöer. Några jag fastnade extra för:

En inbjudande restaurangmiljö.

IKEA Uddevalla restaurang inspiration

Hylling till trä.

IKEA Uddevalla I love trä

Och så förvaring så klart.

IKEA Uddevalla IVAR förvaring

Ett inbjudande skafferi med återvinningslösning längst ner. Den är en av mina favoriter inom just återvinning, då dessa behållare har viklock och går att stapla ovanför varandra. Endast märkningen saknas på vad som ska sorteras i dem:)

Tack alla ni som kom til föreläsningen och tack grymma IKEA teamet som ordnade eventet.

/Paulina

2 Kommentarer
 1. Maria says:

  Hej.
  Du har en sådan fin blogg.
  Man blir helt kart inspirerad av dig☺️
  Kommer du ha någon inspirations dag på Ikea Älmhult ???

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!