Inspirationsföreläsning på IKEA i Uddevalla!

Senast var jag i Karlstad och det var precis hur kul som helst! Och varför inte fortsätta göra det man tycker är roligt? Så jag ser så mycket fram emot att hålla en inspirationsföreläsning på IKEA i Uddevalla onsdagen den 18 mars! Föreläsningen är kostnadsfri, men man måsta anmäla sig och vara IKEA Family medlem (vilket också är kostnadsfritt). Du anmäler dig genom att klicka här:

Beskrivningen av föreläsningen ser ut så här på IKEA Uddevallas hemsida:

Inspiratinsföreläsning IKEA Uddevalla

Hoppas att vi ses!

/Paulina

2 Kommentarer
 1. Carina says:

  Varför inte Helsingborg?
  Jag anmäler mig direkt då jag också är lite av en ”förvaringsnörd”! Dessutom flyttar jag om två veckor och tänker hela tiden på hur jag skall lösa förvaringen i min nya lägenhet. Packar gör jag också väldigt noggrant allt för att det skall bli lätt att packa upp igen.

  Kram från Carina

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Carina!

   Vad roligt att du tycker att jag ska komma till Helsingborg! Det kan mycket väl hända framöver, fast kanske inte innan du hinner flytta:) Men då lovar jag att meddela om det:) Hoppas att du får till det med förvaringen och behöver du tips eller råd så är det bara att höra av dig! kram Paulina

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!